Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, Cebeci sakinleri ile buluştu


Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, asfalttan kaldırıma yoğun bir çalışma sergilenen Cebeci bölgesi muhtarlarıyla bir araya geldi. CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli'nin de katıldığı toplantıda Taşdelen'e bölgeye yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi.

Başkan Alper Taşdelen, altyapı çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğü Cebeci bölgesi muhtarlarıyla toplantıda buluşurken vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bölgeye yapılan çalışmalar konusunda muhtarları bilgilendiren Taşdelen, çalışmaların artarak devam edeceğini ve her mahalleye eşit hizmet sözünün bu dönemde uygulama aşamasına geleceğini belirtti.

Cebeci bölgesinde var olan sorunları hızlı bir biçimde çözdüklerinin altını çizen Taşdelen, Kasım ayına kadar Çankaya bölgesinde 200 bin ton asfalt atacaklarını ve bir marka haline gelen Çankaya Kaldırımını ise 215 bin metrekareye ulaştıracaklarının müjdesini verdi.

Bölgelerde var olan sorunları kurdukları Muhtarlık Müdürlüğü sayesinde yakından takip ettiklerini ifade eden Taşdelen, bu süreçte muhtarlık binalarından taksi duraklarına kadar vatandaşlara hizmet veren birimlerin iyileştirme çalışmalarında epeyce bir yol kat ettiklerini sözlerine ekledi.

Yakında açılışı yapılacak olan Cebeci Çankaya Evi'ni muhtarlarla birlikte gezen Taşdelen, birçok kesimden vatandaşın ihtiyacına karşılık verecek olan Çankaya Evi'nin geçmişte kalan komşuluk ilişkilerinin yeniden canlanmasında önemli bir rol oynayacağını söyledi.

VATANDAŞTAN TAŞDELEN'E YOĞUN İLGİ

Cebeci bölgesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve muhtarlardan bilgi alan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'e Cebeci sakinlerinin ilgisi yoğundu. Cebeci bölgesinde 20 senedir esnaflık yapan 40 yaşındaki Hakan Yüksel, dükkanının önünde yapılan renkli desenli asfalt kaldırım uygulamasının işlerine olumlu yönde etki yaptığını belirtirken Taşdelen ve ekibine teşekkür etti.

Bölgeye yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini bildiren 76 yaşındaki Güllü Yüzgeç ise 30 senedir Cebeci'de ikamet ettiğini ve ilk kez bu kadar yoğun bir çalışmanın olduğunu belirtti.
CİHAN
<< Önceki Haber Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, Cebeci sakinleri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER