Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölbaşı'ndaki Yeni Türkiye Stratejik Araştırma Merkezi'nin açılışına katılacak. Erdoğan, daha sonra sırayla Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Polis Haftası nedeniyle 81 ilde görev yapan 400 polis memurunu ve Sudan Dışişleri Bakanı Ali Ahmed Karti'yi ayrı ayrı kabul edecek. (11.00-13.30-14.00-16.15-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Polis Akademisi'nde Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlenen törene katılacak. Başbakan Davutoğlu, seçim çalışmalarını AK Parti Genel Merkezi'nde sürdürecek.(10.30-14.00-Ankara)

POLİTİKA

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, SGK Başkanlığı'nda; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapılacak 'Ulus Tarihi Kent Merkezi Protokolü' imza törenine katılacak. (14.00-Ankara)

- HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın katılımlarıyla İnşaat Mühendisleri Odası'nda (İMO) milletvekili adayları ve kampanya konsepti tanıtılacak, seçim şarkısı ilk kez çalınacak. (10.00-Ankara)

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu'nun Gerede ilçesi Tabakhanesi'nde işçilerle görüşecek. (15.00-Bolu)

-Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü'nde 'Tapu ve Kadastro Zirvesi' ile ilgili basın açıklaması yapacak. (10.30- İstanbul)

-Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Polis Haftası dolayısıyla Balat'ta emniyet mensuplarını ziyaret edecek. (11.00- İstanbul)

EKONOMİ

-TÜİK, Şubat ayı Dış Ticaret Endekslerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

-TCMB, Şubat ayı Ödemeler Dengesi İstatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

-TCMB, Ocak-Mart dönemi Banka Kredileri Eğilim Anketi'ni açıklayacak

DÜNYA

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Hollanda'daki Türk vatandaşlarıyla bir araya gelecek. (Rotterdam)

-ABD Savunma Bakanı Ashton Carter ve Güney Kore Savunma Bakanı Han Min-koo ikili görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Seul)

-Suudi Arabistan önderliğinde, Yemen'e başlatılan "Kararlılık Fırtınası" operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Sana, Riyad )

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Ayasofya Müzesi'nde gerçekleştirilecek 'Aşk-ı Nebi' sergisinin açılışına katılacak. (14.00- İstanbul)

-Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Termik Santrali'ne Hayır Platformu, santralin yapılmasının önünü açan ÇED raporuna yönelik topladıkları itiraz dilekçelerini Bursa Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'ne teslim edecek. (11.00-Bursa)

-Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2014 yılı İklim İstatistiklerini açıklayacak. (14.00-Ankara)

KÜLTÜR-A haberleri'>SANAT

-Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Yavuz Şeker için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlenecek. Şeker'in cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. (10.30-13.00- İstanbul)

SPOR

-Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, Fenerbahçe'ye yapılan silahlı saldırı ile ilgili Cihan'a özel açıklamalar yaptı.

-PTT 1. Lig'de 27. Hafta İzmir derbisinde karşı karşıya gelecek olan Bucaspor-Karşıyaka maçıyla başlıyor. (19.00-İzmir)

-Süper Lig takımlarının 27. Hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

-Euroleague Top 16 E Grubu 14. ve son maçında Galatasaray Liv Hospital ile Barcelona Abdi İpekçi Spor Salonu'nda mücadele edecek. (20.00-İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER