Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Yunus Emre Enstitüsü'nce Ülker Sports Arena'da düzenlenecek, '1000 Yılın Sesi Türkçe Bayramı' etkinliğine katılacak. (14.00-İstanbul)

POLİTİKA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde Alevi kanaat önderleriyle kahvaltı yapacak (11.00-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Münir Gül'ün Wow Otel'de düzenlenen nikah törenine katılacak. (20.00-İstanbul)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İzmir'de medya temsilcileri, işveren, işçi kesimleri ve meslek örgütleri ile buluşacak. Daha sonra emek örgütleri, sendika başkanları, işveren temsilcileri, esnaf ve sanatkarlar, sanatçı örgütleri, engelliler, göçmenler, Alevi dernekleri ile öğle yemeği yiyecek olan Demirtaş, saat 17.00'de ise Tepekule Kongre Merkezi'nde yaklaşık 1000 kişiye neden barış istediklerini anlatacak. (10.00 / 13.30 / 17.00 -İzmir)

EKONOMİ

- Kamu görevlilerinin 2016-2017 yıllarına ilişkin mali ve sosyal haklarını belirlemek üzere yürütülen Toplu İş Sözleşme görüşmelerinin son toplantısı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığında yapılacak. (10.30-Ankara)

GÜNCEL

- Domates üreticileri zorda. Ektikleri domatesleri hak ettiği fiyattan satamayan üreticiler fabrikaların önüne siyah çelenk bırakıp eylem yapacak. (11.30-Bursa)

SPOR

- Süper Lig'de Kayserispor-Konyaspor, Akhisar Belediyespor-Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş-Trabzonspor maçları oynanacak (Kayseri, Manisa, İstanbul 19.30,21.45,21.45)

- Takımların hafta sonunda oynayacağı maçlara yönelik çalışmaları takip ediliyor

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER