Cihan Haber Ajansı Gündemi


-AK Parti'nin 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kapanış konuşmasıyla sona erecek. (14.00-Afyonkarahisar)

POLİTİKA

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'daki toplantılarda alınan kararları basın toplantısı ile açıklayacak. (12.30-Ankara)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Şişli Figaro Düğün Salonu'nda düzenlenen partisinin İstanbul İl Kongresi'nin açılış konuşmasını yapacak. (09.30-İstanbul)

DÜNYA

- Arap Birliği Dışişleri Bakanları, İran'la ilişkileri görüşmek üzere olağanüstü toplanacak. (Kahire)

- Yunanistan'da Yeni Demokrasi partisi üyeleri parti başkanını seçecek. (Atina)

GÜNCEL

- G-9 Gazeteci Örgütleri Platformu üyeleri, Yüksel Caddesi'nde baskılara karşı 'Artık Yeter' eylemi yapacak. (13.00-Ankara)

- Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile kokteyl verecek. (19.00-Ankara)

- Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) ve DİSK/Basın-İş Sendikası, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutlamıyoruz' sloganıyla Beyoğlu Tünel Meydanı'nda eylem yapacak. (12.00-İstanbul)

- Beylikdüzü Belediyesi'nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile düzenleyeceği 'Türkiye'de Gazeteci Olmak' konulu panele gazeteciler Zafer Arapkirli ve Pelin Batu katılacak. (14.00-İstanbul)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilçelerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Şırnak)

SPOR

- Türkiye Kupası'nda gruplarda 3. hafta maçlarına Sivas Belediyespor-Kardemir Karabükspor, Medipol Başakşehir-Bandırmaspor, Çaykur Rizespor-Aydınspor 1923,
1461 Trabzon-Beşiktaş, Bursaspor-Boluspor, Giresunspor-Fenerbahçe karşılaşmaları ile devam edecek. (13.00-15.00-17.00-18.30-19.00-20.45- Sivas-İstanbul-Rize-Trabzon-Bursa-Giresun)

- Türkiye Kupası H Grubu'nda Giresunspor'a konuk olacak Fenerbahçe bu maç için Giresun'a gidecek. (11.00-İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER