Cihat Arslan: Önemli bir maç kazandık kupada yolumuza devam ettik


Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Trabzonspor'u deplasmanda yenip kupada bir üst tura çıkmanın çok önemli olduğunu söyledi.

Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda 1-0 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktör Cihat Arslan, "Önemli bir karşılamaydı. Bu sahada Trabzonspor'u yenebilmek, kupada bir üst tura geçmek bizim için çok önemli. Önemli bir maç kazandık kupada yolumuza devam ettik." dedi.

Müsabaka boyunca daha çok gol pozisyonuna giren tarafın kendileri olduğunu anlatan genç teknik adam, "Trabzonspor bize karşı pozisyon ürütmekte zorlandı. Takım savunmasını iyi yaptık. 1-0'dan sonra kontralarda iyi işler yaptık. 2'yi bulup rahatlayabilirdik. Son bölümlerde maç tek kalaye döndü. Savunmayı da kazanmayı da başardık. Onun için mutluyum." diye konuştu.

Trabzonspor ile hafta sonunda Süper Lig'in 20. haftasında sahalarında karşılayacaklarını da hatırlatan Arslan, o maçın kendileri açısından daha zor geçeceğini dile getirdi.

MAÇ MAÇ BAKIYORUZ

Arslan, kupadaki hedeflerine ilişkin bir soru üzerine de "Hedefi simgesel olarak koymuyorum. Maç maç kazanmak için mücadele ediyorz. Kazanırsanız o kupayı size verirler. Seri başı değiliz. Zorlu bir rakip gelecektir. Biz maç kazanmak istiyoruz. Kupa sonra gelebilir." diye cevap verdi.

Bordo mavili taraftarlarla sürtüşmeye giren kalecisi Fatih'i de eleştiren Arslan, "Buna gerek yok. Bu gereksiz diyalog. Futbolcuların saha içerisinden dışarıya tepki göstermesinin izahı yok. Fatih'i eliştiriyorum ve suçlu buluyorum. Ben özür diliyorum." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihat Arslan: Önemli bir maç kazandık kupada yolumuza... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER