Cüneyt Çakır, Ada'da olay oldu

Arsenal – Barcelona maçında düdük çalan Cüneyt Çakır, İngiliz futbolseverler ve Ada basını tarafından eleştirildi.

Cüneyt Çakır, Ada'da olay oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal ile Barcelona arasında oynanan 2. tur maçını yöneten Cüneyt Çakır, İngiltere’de gündem oldu.

Verdiği kararlar ile İngiliz futbolseverleri memnun edemeyen Cüneyt Çakır için Mike Dean benzetmesi yapıldı.

Ada basınının önde gelen kuruluşlarından olan Metro, Cüneyt Çakır’ın ünlü İngiliz hakem Mike Dean’in kılık değiştirmiş hali olduğunu manşete taşıdı. Gazete, “Arsenal taraftarı, Cüneyt Çakır’ın Mike Dean’in kılık değiştirmiş hali olduğunu düşünüyor” yazdı.

Arsenal taraftarının yıldızı, 47 yaşındaki deneyimli hakem ile bir türlü barışmıyor. Kuzey Londra temsilcisinin maçlarında verdiği tartışmalı kararlar sık sık gündeme gelen Mike Dean, Arsenal taraftarının en sevmediği hakemler arasında yer alıyor.

CÜNEYT ÇAKIR İÇİN HAYAL KIRIKLIĞI YORUMU

Öte yandan diğer tanınmış İngiliz yayın kuruluşları Daily Mail ve The Telegraph da Cüneyt Çakır’ın kararlarını eleştirel satırlarla okuyucularına ulaştırdı.

Her iki gazete de Cüneyt Çakır’ın kararlarının zaman zaman hatalı olduğunu yazarken; The Telegraph gazetesi, Arsenal forması giyen oyuncuların Barcelona karşısında Cüneyt Çakır’ın kararları yüzünden hayal kırıklığına uğradığını belirtti.

Daily Mail gazetesi ise Cüneyt Çakır’a hakem notu olarak 10 üzerinden 5.5 gibi düşük bir derece verdi.


  


Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Cüneyt Çakır, Ada'da olay oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER