Batışehir’den Premium Hediyeler!

EgeYapı Group, bu yıl Anneler Günü’nü tek bir gün değil, tam bir ay boyunca kutluyor.

Batışehir’den Premium Hediyeler!

Mayıs ayı sonunda kadar annelerimizi Batışehir Satış Ofisi’nde birbirinden farklı sürprizler bekliyor.

EgeYapıGroup’un Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi ödüllü Batışehir Projesi, % 1 peşinat, % 1 KDV ve 1 yıl taksit öteleme avantajıyla herkesi Bahar Kampanyası’ndan faydalanarak Batışehir’li olmaya çağırıyor.

Yeni ve ayrıcalıklı bir yaşam Anneler Günü’ne özel bahar kampanyasında hediyelerle kapıda…

Her yıl Mayıs ayının ikinci pazarında kutlanan Anneler Günü, bu yıl Batışehir’de tam bir ay sürecek. Bahar Kampanyası kapsamında Batışehirli olma fırsatı yakalayan anneler, 31 Mayıs’a kadar dekorasyon, eğitim veya teknoloji paketlerinden birini seçebilecekler. 

Üç alternatif ödeme planı 

% 17’lik KDV avantajıyla “Bahar Kampanyası” kapsamında yatırımcılara 3 alternatif ödeme planı ile Batışehirli olma fırsatı sunuluyor.

Batışehirli olmak isteyenler, dilerlerse yüzde 1 peşinat vererek sonraki ilk 24 ay boyunca 742’şer TL ve ardından da 96 ay boyunca 1.461’er TL ödeyerek konut sahibi olabiliyorlar. 

İkinci alternatifte ise yine yüzde1 peşinat ödeyen müşteriler, taksit ödemelerini 1 yıl sonra ilk iki etabın tesliminden sonra başlatabilecekler.

Bir diğer alternatif ödeme planı kapsamında ise yatırımcılar, yüzde 5 peşinat ödeyip ardından ilk 24 ay 571’er TL ve sonraki 96 ay boyunca da 1.124’er TL ödeyerek Batışehirli olma fırsatı yakalayabiliyorlar. 

Yüksek prim potansiyeli sunan avantajlı lokasyon…

Bulunduğu bölgeye henüz yaşam başlamadan adını veren; Atatürk Havalimanı’na 12 km, Maslak’a 20 km, Taksim’e 19 km ve Bakırköy’e de 16 km mesafede bulunan Batışehir, hem TEM otoyolunun hemen yanı başında bulunması hem de ana arterlerin kesiştiği kolay lokasyonu ile ulaşım konusunda da avantaj sağlıyor.

Farklı ihtiyaçlara özel farklı fonksiyonu olan alanlar…

Yatay mimari konseptte inşa edilen Batışehir’de 1+0’dan 4+1’e kadar 14 farklı tipte toplam 3.266 adet konut ve rezidansın yanı sıra yatırımcıların ihtiyaç duyabileceği bir şehir oteli, ofisler, Doğa Koleji’nin yer alacağı eğitim kompleksi, ünlü giyim ve yeme – içme markalarının hizmet vereceği Batı Meydan ve Batı Caddebulunacak. 

Batışehir Premium’da Ayrıcalıklı Hizmetler…

Premium Rezidans 24 saat resepsiyon hizmeti, concierge hizmetleri, misafirlere yönelik şık bir lounge, fuaye alanındaki cafe ve restoranları, fitness salonu ve yüzme havuzuyla sakinleri için vazgeçilemeyecek bir konfor sunacak. 

A Plus ofislerde ileri teknoloji, rahatlık ve ayrıcalık…

Üç bloktan oluşan Batışehir Premium’da farklı ihtiyaçlara yönelik A+ ofisler de satışta. 243 m² ile 765 m² arası değişen büyüklüklerde geniş alana sahip bir ofis bloğu ile 77 m² ile 133 m² arası değişen ofis alanlarından oluşan diğer blok için yatırımcılarına farklı finansal çözümler sunularak Batışehir ayrıcalığından yararlanmaları sağlanıyor. 

Ayrıca bloklardan birinin ilk altı katı dünyaca ünlü otel zincirlerinden birine bağlı olarak hizmet verecek. Premium Ofislerde alanların verimli kullanılması adına yekpare kat veya bölünebilir kat imkânı sunuluyor. Konforlu bir çalışma ortamı oluşturulması için doğal aydınlatma ve havalandırma, yüksek hızlı internet ve IT hizmetleri ile restoranlar, ATM’ler kuaför, eczane, lostra salonu gibi günlük ihtiyaçları karşılayan Batı Meydan da Batışehir Premium’da. 

Konutlar, Premium Rezidans ve Ofisler için sizi satış ofisimize bekliyoruz.


<< Önceki Haber Batışehir’den Premium Hediyeler! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER