SYRON Almanya'daki 20 bayisini İstanbul'da ağırladı

Dünya Yollarında Türk Markası sloganıyla kurulan SYRON, dünya markası olma yolunda ilerliyor...

SYRON Almanya'daki 20 bayisini İstanbul'da ağırladı

2004 yılında Dünya Yollarında Türk Markası sloganıyla yola çıkan SYRON,  Almanya'nın farklı şehirlerindeki 20 bayisini İstanbul'da ağırladı. 3 gün boyunca İstanbul'da kalan Alman işadamları şehrin tarihi ve kültürel güzelliklerini  gezme imkanı buldu.

SYRON Global ve SYRON Türkiye hakkında bilgilendirme yapan  Keskin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Keskin, Almanya’ya Bayburt’lu bir gurbetçi ailenin çocukları olarak gittiklerini, çok çalışarak bugünki seviyeye geldiklerini belirtti. İlk olarak Reifen Keskin adıyla  1985 yılında kurulduklarını ardından 1986 yılında Keskin Tuning'i,  1998 yılında Bayburt'ta Baykes Tuğla Fabrikasını,2000 yılında MAMSAN Otomotivi, 2004 yılında Syron Tires ve 2005 yılında Keskin Business Academy'i faaliyete geçirdiklerini anlattı.

Almanya'da bugün Reifen Keskin adıyla Frankenthal, Mannheim, Speyer, Walldorf ve Weiterstadt şehirlerinde ve Fransa'da şubesi bulunan Keskin Group, 1985 yılında kt1 klasik modeli ile başlayan serüvenine kısa sürede ürün yelpazesini genişleterek devam etti. Keskin Tuning başta Avrupa olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde Tuning ve otomobil severlerin beğenisine sunuluyor. Keskin Group bünyesinin ilk markası olma özelliğini taşıyan Keskin Tuning Avrupa da en hızlı büyüyen hafif alaşımlı jant markalarından biri olma özelliğini taşıyor. İlk etapta tek bir modelle üretimine başlayan Keskin Tuning ürün yelpazesini genişleterek günümüzde müşterilerine birçok ayrı modelle hizmet veriyor. Keskin Group'un geniş ofset tekniğini kullanması ve tüm dünyanın kabul ettiği TÜV garanti belgesine sahip olması Dünya pazarında yer edinmesinin en büyük sebeplerinden biri. Keskin Group genç dinamik ve kalifiye kadrosuyla kaliteli ürün üretimi ve müşteri memnuniyetini temel ilkeleri olarak benimsiyor. Keskin Group dünyanın en büyük tuning ve otomobil fuarlarında yerini alarak sektörde adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor.

Güçlü Alman teknolojisi ve yenilikçi Türk ruhu ile Ultra Yüksek Performans Lastiği'nde  dünya devleri ile yarışır hale gelen SYRON, Almanya'da kurulmasının ardından kısa sürede Avrupa'ya ardından da Dünyaya açıldı.Yarış ve spor teknolojisini günlük kullanıma uygun ürünlere dönüştürmeyi başaran SYRON,başta otomobil lastiği olmak üzere, SUV, 4×4, kamyonet (hafif ticari) ve kamyon lastiklerini müşterisiyle buluşturuyor. Kuru ve ıslak yol performans teknolojilerini  tek üründe birleştiren SYRON, Avrupa ve Dünya standart ölçülerinde aldığı başarılı sonuçlar ile  premium bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

<< Önceki Haber SYRON Almanya'daki 20 bayisini İstanbul'da ağırladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER