Tecrübeli iş adamından gençlere önemli tavsiye!

LCWaikiki ortağı ve Taha Holding Ceo’ su Sn. İsmal Kısacık önemli tavsiyelerde bulundu

Tecrübeli iş adamından gençlere önemli tavsiye!

TUSKON ve MARİFED bünyesinde faaliyetlerini devam ettiren İstanbul Sanayici ve İşadamları Derneğinin (İSİAD) geleceğini oluşturmak için kurulan İstanbul Girişimciler Kulübünün (İGK) ‘Yeni Hedefler, Yeni Vizyonlar’ programı Ocak ayı misafiri, LCWaikiki ortağı ve Taha Holding Ceo’ su Sn. İsmal Kısacık'tı.

3 Ocak Perşembe günü İSİAD Boğaziçi Salonunda Sn. İsmail Kısacık genç girişimcilere önemli açıklamalarda bulundu. Kısacık, gençlere kendilerine hedef belirlemelerini ve bu hedeften vazgeçmeme tavsiyesinde bulunurken doğru arkadaş ve sosyal çevrenin önemine de vurgu yaptı.
Kendi firma başarı hikayesini de gençlerle paylaşan Kısacık, İSİAD İstanbul Girişimciler Kulübü genç üyelerine böyle bir çatı altında bulunmanın ayrıcalık olduğunu, bütün nezih ortamlarda güzel arkadaşlıkların ve ortaklıkların doğabileceğini söyledi.
Hayatta herzaman başarının olmadığını birtakım başarısız deneyimlerinde yaşanabileceğini vurgulayan Kısacık, kendi hayatından bir başarısızlık deneyimini genç arkadaşlarla paylaştı.
Sektörel gelişmeleri ve zamanı iyi takip etmek ve gerektiğinde doğru zamanda doğru kararları radikal bir şekilde almak ve uygulamak gerektiğini ifade etti.
Programın soru cevap kısmında İstanbul Girişimciler Kulübü üyesi genç girişimcileri dünyadan, tekstil sektöründen ve LCWaikiki hakkında çeşitli sorular sorarak Sn. İsmail Kısacık’ tan samimi ve net cevaplar aldılar.

Programda İstanbul Girişimciler Kulübü yeni Yönetim Kurulu üyeleri yeni Yönetim Kurulu Başkanı İstanbul Girişimciler Kulübünün üyelerine tanıtıldı. Programda bir açılış konuşması yapan İstanbul Girişimciler Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Cihat Özbekli, İSİAD’ ın genç girişimcilere verdiği önemi bu programda gösterdiğini belirterek işbirliği ve  birliktelik çağrısında bulunarak genç girişimcileri İstanbul Girişimciler Kulübü bünyesinde yapılan çalışmalara davet etti.

Program İSİAD İstanbul Girişimciler Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Cihat Özbekli’ nin Sn. İsmail Kısacık’a program anısına takdim ettiği plaket ile son buldu.

<< Önceki Haber Tecrübeli iş adamından gençlere önemli tavsiye! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER