Akçansa'da Çanakkale satış ofisi

Akçansa, müşteri odaklı çalışma anlayışı doğrultusunda Çanakkale’de satış ofisi açtı.

Akçansa'da Çanakkale satış ofisi

Çanakkale bölgesindeki müşterileri, hizmete giren satış ofisi sayesinde şirketin yenilikçi ürün ve hizmetlerine daha kolay ulaşma imkanı bulacak.
 
Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal, Çanakkale Satış Ofisi’nin hizmete girmesine ilişkin yaptığı açıklamada, “Pazar odaklı ve çözüm yaratan bir yaklaşımı benimseyen Akçansa, ürün portföyüyle olduğu kadar yenilikçi pazarlama stratejileriyle de sektöründe fark yaratıyor. Son dönemde tedarikçi-müşteri anlayışını terk ederek, iş ortaklığı anlayışına geçtik. Artık müşterilerimizi iş ortağı olarak konumlandırıyor, onların beklentilerini en etkili şekilde karşılamaya çalışıyoruz. 

Çanakkale Bölgesi’nde açtığımız satış ofisi de bu anlayışın bir parçası. Bu ofis sayesinde hem müşterilerimize daha yakın olacağız, hem de çözüm odaklılığı ve rekabet avantajı bakımından daha hızlı sonuçlar elde edeceğiz. Önümüzdeki dönemde farklı bölgelerde yeni satış ofisleri açmayı da planlıyoruz” diye konuştu. Gürdal, Akçansa’nın müşteri memnuniyeti odaklı pazarlama yaklaşımları, müşteri sadakati ve yenilikçi çözümleriyle kalıcı rekabet avantajı yaratmayı hedeflediğini vurguladı. 

<< Önceki Haber Akçansa'da Çanakkale satış ofisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER