'Trafik çilesini bitirecek projemiz hazır'

MHP Kayseri Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy, kent için bu zamana kadar yapılmayan çözümü gerçekleştireceklerini söyledi.

'Trafik çilesini bitirecek projemiz hazır'

MHP Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy, Kayseri’de halkın en büyük şikayetlerinden birisinin şehir içi trafik yoğunluğu olduğunu belirterek, bugüne kadar yapılmayan çözümü gerçekleştireceklerini söyledi.

MHP Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy, Kayseri’de halkın en büyük şikayetlerinden birisinin şehir içi trafik yoğunluğu olduğunu belirterek, bugüne kadar yapılmayan çözümü gerçekleştireceklerini söyledi. Özsoy, şehir içinde çok sayıda trafik lambaları olduğunu hatırlatarak, araştırma ve incelemeler sonucunda yapacakları 38 kavşakla sinyalizasyonların kaldırılacağını söyledi. Trafik bahane edilerek şehir içine ilçe araçlarının sokulmadığını hatırlatan Özsoy, “Maalesef ilçeden gelen insanlarımız şehir merkezine sokulmadığına şahit olduk. Biz bu trafik düzenlemesi sonrasında herhangi bir aracın ya da ulaşımın şehir içine girmemesi yönündeki yasağı kaldıracağız” dedi. Özsoy, ayrıca içme suyunda kırsalda yaşayanları destekleme, kırsalda yaşamı kolaylaştırma adına mahalle statüsü kazanan köylerde su ücreti alınmayacağını duyurdu. “Ulaşım sorunumuz şehir içinde her geçen gün katlanarak büyüyor” diyen Mustafa Özsoy, yapmağı planladıkları çalışmaları anlattı: “Biz şehirde 38 tane köprülü kavşak ihtiyacı tespit ettik. Şehrin trafiği için olmazsa olmaz kavşak çalışmaları bunlar. Bu sayede şehirde adım başına konulan trafik sinyalizasyonu kalkacak. Çünkü ülkemizin petrolü yok. Ithal geliyor. O nedenle bu sinyalizasyonlar ciddi anlamda yakıt masrafı oluşuyor. Bunun sonlandıracağız. Biz bu şehri herkese yönettireceğiz. Bu şehirde demokrasi anlayışı olacak. Şehirde kimsenin ayrımcılığı olmadan birlikte yaşayacaktır. Kim olursa olsun, nereden gelmişse gelsin o insanlar bu şehri yönetmelidir. Ahmet, Mehmet, doğu, batı, güney, kuzey diye ayırım olmayacak. Şehir merkezine ilçeden gelen araçların girmesi yasağı sona erecek. Ki biz trafik konusunu çözdüğümüzde hiçbir sorun kalmayacak. Rahmetli belediye başkanı Osman Kavuncu’nun yaptığı 50 yıllık şehir planı bitti. Çünkü şehir büyüdü ve hazırlık yapılmadı. Mevcut yönetim marifeti ile her şey keyfe göre yapılmış. Siz dünyadaki ilim ve bilim kullanılmadan yapılan planlama rant işine dönmüş ve şehir karma karışık duruma geldi. Rant üzerine planlanan çalışma şehri alt üst etmiş. Biz burada şehrin çözümü için ürettiğimiz proje ile en büyük sorun olacak trafik çözülecek ve araçların girmesi girmemesi sorun olmaktan çıkacak.”



KIRSALDA YAŞAYANLARA DESTEK VE TEŞVIK IÇIN KÖYLERDE YAŞAYANLARDAN SU PARASI ALMAYACAĞIZ

Mustafa Özsoy, su projeleri olduğunu hatırlatarak, “Mevcut yönetim, daha önceleri “Allah’ın suyuna paramı vereceğiz” dediler. Ama göreve gelince böyle olmadı. Geçen yıl KASKI 44 trilyon lira kar etmiş. Burası bir ticaret hanemi yoksa insanlarımıza hizmet sunan bir sosyal müesseseler mi? Az kar etsin. Hiç kar etmesin. Çünkü insanlarımıza bu pahalılıkta su fiyatının yüksek olmasıyla eziyet edilemez. Metreküpü Türkiye’de en fazla su fiyatı Kayseri’de. 2.5 liradır. Biz bunu ilk etapta 1 liraya düşüreceğiz. Çünkü burasının hizmet amacı bellidir. Işyerlerinde düşüreceğiz. Köylerden su parası almayacağız. Yüzde 70’i yoksulluk sınırının altında yaşayan insanlarımız, bu fiyat indirimi ile yıllık 500 lira ceplerinde para kalacak. Bununla biz insanlarımıza oy karşılığında altın vermiyoruz. Bir kesime vermiyoruz. Şehir halkının bütün fertlerine en üç, dört altınla kendi paralarının kendi ceplerinde kalacak. Bu sayede insanımız belki Pazar payını çıkartacak. Elektrik parasını karşılayacak. Bu projemiz araştırılırdı ve gerçekçi projedir. Oy için yapılan bir proje değildir” dedi.

ŞEHiRLERARASI ULAŞIM, ŞEHiR iNSANININ DA BULUŞTUĞU TEK NOKTADA OLACAK

Kayseri’nin gerek şehir içi ulaşımda gerekse şehirlerarası ulaşımda ikiye bölündüğünü aktaran Mustafa Özsoy, şehrin her yönde olduğu gibi ulaşımda da doğu ve batı garajı olarak ayrıştırıldığını, şehirlerarası ulaşımda ise tramvayın geçmediği bir noktaya terminal yapıldığını söyledi. Özsoy, ilk işlerinden birisinin Erkilet bölgesinde tek bir noktaya doğu ve batı garajları ile şehirlerarası terminali taşıyacaklarını ifade ederek, şunları söyledi; “Biz şehirlerarası yeni termonal için proje çalışmasını yaptık. Artık insanlarımızın buluşacağı tek bir nokta olacak. Bu insanlarımızın aynı zamanda şehir merkezine giriş çıkışları da kolaylıkla sağlanacak. 24 saat burada bazı hizmetlerde verilecek. Ilçeden gelen insanlarımızın ürettikleri ürünlerde burada oluşturulacak modern bir Pazar yerinde satışa sunumu sağlanacak. Burası hem şehirde yaşayan insanlarımızın faydalandığı Pazar ve şehirlerarası terminal özelliği taşıyacak, hem de insanlarımız yılın bütün günü ihtiyaçlarını karşılama, üretenlerinde satışlarını yapabileceği modern pazara sahip olacak” dedi. 

 SİVAS CADDESİ PROJESİNİ AÇIKLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Özsoy’un Sivas Caddesi projesini açıkladı.  Özsoy; “Başkan seçilmem halinde Sivas Caddesi tamamen parka dönüşerek trafik alttan akacak” dedi.            

Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının açıklanmasının ardından gecesini gündüzüne katarak gezmedik ilçe, köy ve belde bırakmayan Mustafa Özsoy, hazırladığı projeleri de halka açıklamaya başladı. Özsoy Sivas Caddesi projesini şöyle açıkladı; “Dünyaca ünlü sokaklar ve caddeler vardır. La Rambla dediğiniz zaman Barselona, Orchard Caddesi dediğiniz zaman Singapur, Hollywood Walk Of Fame dediğiniz zaman Los Angeles, Champs Elysees dediğinizde Paris akla gelmektedir. Dünyanın birçok şehrinde böyle meşhur caddeler vardır ve o şehrin prestijidir. Kayseri denince de Sivas Caddesi akla gelmektedir. Ancak, son yıllarda ciddi bir şekilde önemini yitiren Sivas Caddesi’ni yeniden öne çıkarmak ve Kayseri’nin önemli bir değeri olarak ortaya koymak için çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalar sonucunda Kayseri’nin gelecekteki 50 yılını, hatta 100 yılını hesaplayarak, Osman Kavuncu Caddesinden, Meydana; Meydandan da Sivas Caddesi’nin sonuna kadar metro ile geçmeye karar verdik. Raylı sistemi, metroyu ve 4 şerit gidiş ve 4 şerit geliş biçimindeki otoyol trafiğini yerin altına aldık. Bu proje, Kayseri’nin yarınlarını kurtarma projesidir. 5-10 yıllık kısa vadeli bir çözüm arayışında değiliz. Sivas Caddesi’nin üstünü ise boydan boya park ve yürüyüş alanı yapacağız. Bisiklet yolları ile koşu alanlarıyla, oturma ve dinlenme alanlarıyla Türkiye’de ve dünyada örnek gösterilecek bir proje ortaya koyduk. Amacımız, vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğudur. Amacımız, eskiden olduğu gibi insanlarımızın Sivas Caddesinde keyifle yürümelerini sağlamaktır. Halkımızın bir taraftan işine, okuluna, hastasına zamanında yetişmesi, esnafımızın, memurumuzun, öğrencimizin rahat etmesidir. Kayseri’ye gelen insanların imrenerek bakacakları, hem gezinti alanı, hem de büyük bir alışveriş imkânını sunmak ve Sivas Caddesini görkemli günlerine yeniden kavuşturmak istiyoruz” dedi.           

Proje ile ilgili bir kısım eleştirileri de okuduğunu belirten Özsoy, bu eleştirilere şaşırdığını ifade ediyor ve ufuk eksikliğine bağlıyor: “Birçok dünya kentini gezen insanların, nasıl oluyor da Kayseri’nin altı sudur, o yüzden buraya metro olmaz ya da yerin altına hem metro, hem raylı sistem, hem otoyol nasıl olacak dediklerine şahit oluyoruz. Metroyu Marmaray projesi ile denizin altından geçiren zihniyet ile Kayseri’nin altı sudur diyen zihniyet arasında büyük bir fark görüyorum. Marmaray, Marmara’nın altından geçecek ama raylı sistem ve metro Kayseri’de yerin altından geçemeyecek öyle mi? Burada büyük bir ufuksuzluk veya kasıt vardır” diyor. Moskova Metrosunun 1930 yılında yapıldığını hatırlatan Özsoy, 1930 yılında yerin 100 metre altına girebilen inşaat teknolojisi bugün Kayseri’de yerin altına girmeye çalışırken birileri evleri, apartmanları üstümüze yıkmaya çalışıyorlar, asıl eleştirilmesi gereken bu zihniyettir ve Kayseri’nin maruf aklını bu zihniyet temsil etmemektedir” dedi.

MUSTAFA ÖZSOY’DAN KAYSERİ HALKINA AÇIK MEKTUP

Kıymetli Hemşehrilerim,MHP Kayseri Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Olarak, Seçim Sürecinde Şehrimizin Semtlerini, İlçelerimizi ,Köylerimizi Bilim Adamları İle gezmeye, Problemleri Yerinde Tespit Etmeye, Kendimi, Projelerimi Tanıtmaya Çalıştım. Başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Olmak Üzere Hükümette Kayseri’nin Birçok Önemli İsmi Bulunmaktadır. Buna Karşın Hemşehrilerimiz Layık Olduğu Kalitede Bir Hizmet Alamamaktadır. 

Bu Şehre Sahip Olduğu İmkânlarla Daha İyi Hizmetlerin Verilmesi Gerekir. Bu Seçimler Belediye Başkanlığı Seçimi Olmakla Birlikte Akp'li Adayların Başbakan Posteri İle Propoganda Yapmaları, Sadece Seçim Kazanma Dışında Ciddi Projelerinin Olmadığı, Yönetimde Bulundukları Dönemin Başarısızlığını Ve Yolsuzluğunu Örtme Çabası İçerisinde Oldukları Görülmektedir.Özet Olarak Bazı Proje Başlıklarımızdan Söz Etmek İstiyorum: Kayseri Suyu En Pahalı İçen İller Arasındadır. Göreve Gelmemiz Halinde Suyu Meskenlere 1 Tl’ye, İşyerlerine 2 Tl’ye, Köylümüze Bedava Vereceğiz.Şehrin 150 Yılını Planlamış Olacağız. Doğu Ve Batı Garajlarını Birleştireceğiz.Şehre Yapılmış Bir Tramvay Var. Çağdaş Kentleşmeye Yakışmayan Bir Projedir. Sivas Caddesi'ndeki Tramvayı Metroya Dönüştüreceğiz. Trafiğin Yaklaşık 10 Kilometrelik Kısmını Yerin Altına Alacağız. Kayseri'de İçrisinde Alışveriş Merkezi, Mescit Gibi Her Türlü İmkânın Olacağı, Yaklaşık 189 Metrelik Anadolu Türk Anıtı Yapacağız. Bu Anıt Hem Kayseri'nin Hem Türkiye'nin Simgelerinden Birisi Olacak. Kayseri'ye Uluslararası Bir Havaalanı Şarttır. Bunu Da Gerçekleştireceğiz.Uluslararası Kayseri Ticaret Fuarı'nı Oluşturacağız. Tarihî Yabanlu Pazarı'nı Canlandıracağız.

Hazırlıklarını Yaptığımız Şu Projelerimizi Gerçekleştireceğimize Söz Veriyoruz:

-Bado Park Projesi, -Saltanat-I Kayseri Projesi, -Hedef 38 Projesi, -İldem Beyazşehir Hastanesi Projesi, -Orta Doğunun En Büyük Kütüphanesi Projesi, -Alparslan Türkeş Üniversitesi, -Öğrenci Dostu Şehir Projesi, -Yeni Öğrenci Yurtları, -Hem Ucuz Hem De Sağlıklı Su Projesi, -Hilal Kart Helal Karttır Projesi, -Kayseri Arkeoloji Müzesi Projesi, -Kentsel Dönüşüm Projesi, -Hayvan Sağlığı Merkezi Projesi, -Sosyal Tesisler Projesi, -Erciyes Evler Parkı Projesi, -Kızılırmak Projesi, -Yamula Barajı Projesi, -Okul Servisleri Projesi, -Muhtar Evleri Projesi, -Gençler Ve Hanımlar Lokali Projesi, -Tabelalarda Türkçe Projesi, -

Gelişen Hayvancılık, Daha Fazla İstihdam Projesi ve -Huzurlu Mahalleler Projesi”.Hak İçin Hizmet Yapanı İstiyorsanız, Hırsızlara Dur Diyecek Bir Belediye Başkanı İstiyorsanız, Devletine Ve Milletine Bağlı Olarak Birlikte Çalışacak Bir Belediye Başkanı İstiyorsanız, İşte Sizlere O Hizmetlerin Tamamını Yapabilecek Belediye Başkan Adayı Olarak Desteklerinizi Bekliyorum.Belediye Seçimlerine Giderken Sayın Başbakanın Mitinglerinde Ele Aldığı Konularla Konuyu Başka Mecralara Çektiği, Ülke Gündemindeki Konularda Dikkate Alındığında Bazı Hususları Da Sizlerle Paylaşmak İstiyorum.Ses Kaydı Ve Dinlemelerle İlgili Her Geçen Gün Sınırları Zorlayan Gelişmeler Yaşanıyor. Artık İpin Ucunu Kaçırdık. Hangi Sırayla Hangi Ses Kaydı Çıkmıştı, Takip Edemez Olduk. Başbakan, 17 Aralık’ta Ortaya Çıkan Kirli İlişkilerin Kendisini Alıp Götürmesinden Kurtulabilmek İçin Bir Paralel Devlet Masalına Sarıldı. Her Konuşmasında Cemaat Üzerinden Bir Paralel Devlet Öcüsü Oluşturmaya Çalışıyor. Savunmakta Zorlandığı Her Yanlışı Cemaate Mal Ederek Tepkileri Üzerinden Atmak İstiyor. Diyelim Ki Cemaatin İçinden Birkaç Kişi Suça Karışmış, Bu Neyi Değiştirecek? O Ses Kayıtlarını, O Ayakkabı Kutularını, Üç Kuruş Dünyalık İçin Rıza Zerrab’ın Önüne Yatmak İçin Birbiriyle Yarış Eden Bakanları Nasıl Unutacağız? Ya Başbakan’ın Oğlu Bilal İle Konuşurken Suçüstü Yakalanmış İnsanların Psikolojisiyle Titreyen, Zekeriya Öz’den Medet Uman Sesini... Bunların Hepsini Yok Mu Sayacağız?Son Birkaç Yılda Türkiye Sistemli Bir Şekilde Soyulmuştur. Rüşvet Yoluyla Tırtıklanan Paranın 28 Şubat’ta İçi Boşaltılan Bankalardan Götürülen Paranın Birkaç Katı Olduğu Tahmin Ediliyor. Bir De Bu Paranın Yatırıma, Ülke Menfaatlerine Dönüştürüldüğünü Düşünün. Üç Beş Kişinin Cebine Akan Parayla Bambaşka Bir Türkiye İnşa Edilebilirdi. Müslüman Hırsızlığı Alkışlamaz, Rüşveti Görmezden Gelmez, Yalana, Dolana İtibar Etmez, Dinini Diyanetini Aşağılayanı Mensubiyetine Bakarak Değerlendirmez, Yüzünü Hep Peygamberin Gösterdiği Ufka Doğru Çevirir. Oraya, Ona Doğru Yürür. Allah’ın Davasını Hiçbir Fert Veya Gurup İçin Görmezden Gelme Gafletine Düşmez. Memleketinin, Milletinin Menfaatlerini Her Şeyin Üstünde Tutar. 17 Aralık’tan Beri Bunun Tam Dışında Bir Dindarlık Anlayışına Tanık Oluyoruz. Siyaset İşte Bunun İçin İstismar Ediyor. Denetleyen, Gözetleyen, Tefrik Eden, Süzen Dava Ahlakını Yitirdik. 

Üflenen Muhammedî Güzelliklerin Yerine Kulağımıza Fısıldanan Propagandalara Rağbet Ediyoruz. Kulağımız Kalbimizin Sesini Duymuyor. Dinin, Dindarlığının Yerini Başka Tür Dindarlıklar Aldı, Partilerin, Liderlerin Dindarıyız Artık. Onun İçin Birkaç Yılda Bir Duvarlara Çarpıp Paramparça Oluyoruz. İstikameti Doğru Olmayanların Yolu Uçurumlara Çıkar. Yine Öyle Bir Yolda Yürüyoruz, Umarım İlahi Bir El Bizi Kendimize Getirir De İçine Düştüğümüz Bu Bataklıktan Kurtuluruz.Bu Nevruz’da Da Gelenek Değişmedi. Mit Apo’nun Mektubunu Kuryelik Yaparak İmralı’dan Alıp Bdp’ye Teslim Etti. Bir Devlet Bir Örgüt Lideri İle Uzantıları Arasında Kuryelik Yapar Mı Sorusunu Artık Sormuyorum. Zira, Uzun Zamandır Ortada Devlet Diye Bir Şey Yok. Hukuk Rafa Kaldırıldı, Yargı İğdiş Edildi, Rüşvet, Hırsızlık Ülkeyi Yönetenlerin Hakkıymış Gibi Meşrulaştırıldı. Pkk İle Yapılan Görüşmelerde İse Sadece Hukuk Değil Binlerce Yıllık Devlet Geleneği Ayaklar Altına Alındı.Ayrıca Bazı İnternet Sitelerinde Apo’ya Ait Olduğu İddia Edilen Bir Ses Kaydı Yayınlandı. Apo Konuştuğu Kişilere Ne Özerklikten Ne De Bağımsızlıktan Vazgeçtiğini Söylüyor.

Benzer Bir Konuşma Da Aysel Tuğluk’la Konuştuğu Kişiler Arasında Geçiyor. Tuğluk, Bülent Arınç’la Görüştüğünü, Arınç’ın Özerklik Sizin Hakkınız Dediğini Naklediyor.Bunlar Çok Korkunç, Çok Vahim İddialar. Bir Buçuk Yıldır Vatandaşa Barış Diye Takdim Edilen Sürecin Aslında Bir Bölünme Süreci Olduğunu, Kapalı Kapılar Ardında Ülkenin Kaderiyle İlgili Çirkin Pazarlıklar Yapıldığını Gösteriyor. Bir Terör Örgütü Ne Kadar Güçlü Olursa Olsun Asla Bir Ülkeyi Tek Başına Bölemez. Buna Mutlaka Ülkeyi İdare Edenlerle Medyanın Gafletinin De Dahil Olması Lazım. Hele Aynı İman Ve İnanç İkliminde Soluklananlar İçin Bu Daha Da Zordur. En Az Bin Yıl Kader Birliği Yapmış, Aynı Tarihî Mirasa Sahip Toplulukları Öyle Bir Çırpıda Parçalara Ayırmak Mümkün Değildir. Otuz Yılda Otuz Adım Mesafe Alamayan Bir Hareketin, Bir Buçuk Yıllık Açılım Sürecinde Otuz Yıldan Daha Fazla Mesafe Alması, Sürece Ülkeyi İdare Edenlerin Gafletinin Dahil Olmasıyla İlgilidir. Gelinen Noktanın Her Aşamasından Bugünkü İktidar Sorumludur. Hedeflerimizi Daha Uygulanabilir Hale Getirdik Diyen Terör Örgütü Liderine Eğer Suç Ortağı Değillerse Bugünkü Hükümetin Söyleyecek Bir Sözü Olmalıdır.

Başbakan’ın Günahlarını Örtmek İçin Gösterilen Gayretin Milyonda Biri, Ülkenin Gediklerini Kapatmak İçin Gösterilmiyor. Bu Proje Kesinlikle Bir Barış Projesi Değil. Pkk Bağıra Bağıra Bağımsız Bir Devlet İstiyor. Bu Ülkenin Bayrağını, Marşını, Kısacası Hiçbir Değerini Paylaşmadığını Açık Açık Söylüyor. Milliyetsiz Bir Kadro İle Muhatap Olmanın Bütün Avantajlarını Kullanıyor. Ayrı Bir Bayrak, Bağımsız Bir Devlet, Ayrı Bir Vatan İstemenin Neresi Barıştır?İktidar Bile Bile Türkiye’yi Bölünmenin Eşiğine Getirmiştir. Erdoğan, Atalay, Fidan Üçlüsünün Projesi Terörün Kendisinden Çok Daha Büyük Bir Maliyeti Türkiye’nin Önüne Getirmiştir. Terör Mücadelesi Başarıyla Devam Ederken Birdenbire Savaş Kaybetmiş Ülkeler Gibi Pkk’nın Şartlarında Masaya Oturulmuştur. Beşir Atalay’ın Daha Önce Kck Operasyonlarını Engellemek, Habur Sürecinde Savcıları Teröristlerin Ayağına Göndermek İçin Nasıl Çaba Harcadığı Biliniyor. Sonunda Amacına Ulaşmış, Ülkeyi Bir Büyük Badirenin Eşiğine Getirmiştir.Dünyanın Hiçbir Problemi Çözümsüz Değildir. Demokratik Bir Ülkede Toprak Talebini İçinde Barındıran Hiçbir Talep Dinlenmez. İnsan Ve Azınlık Haklarıyla İlgili Tüm Uluslararası Sözleşmelerde, Bu Halkların Millî Bütünlük Ve Egemenliği Tehlikeye Atacak Şekilde Kullanılamayacağı Belirtilmiştir. Bölge Akp’nin Milliyetsiz Siyasetleri Yüzünden Uzun Zamandır Pkk Propagandasına Açık Hale Getirilmiştir. 

Tek Taraflı Telkin Ve Ajitasyonlar Yüzünden Farklı Politikalar Ortaya Çıkamamış, İnsanlar Gittikçe Tek Tip Düşünmeyi Benimser Hale Gelmiştir. Pkk/Bdp İhaneti Gücünü Bölgede Farklı Politikalara Hayat Hakkı Tanımamaktan Ve İnsan Haklarını Amacı Dışında Kullanmaktan Almaktadır. Gürültüsü Gücünden Fazla Olan Bu Hareketi Etkisiz Hale Getirmek Zor Değildir. Etnik Kimlikler Değişebilir Kimliklerdir. Eğitim Ve İkna, Günümüzün En Önemli Silahlarıdır. İktidar Bu Gücü Tamamen Karşı Tarafa Bırakmıştır. Bir Taraf Milliyetsizliği Dinin Bir Gereği Sanıp, Hiçbir Millî Kimlik İddiasında Bulunmazken Öteki Taraf Bu Boşluğu Kendi Kimlik İddialarıyla Doldurmuştur. Telkin Ve Yönlendirme Cihazlarını İyi Kullanan, Ayrımcılık Yapmayan, Yasaları Doğru Uygulayan Millî Bir İktidar, Bugünkü Ayrıştırma Sürecini Tersine Çevirebilir. Bütün Mesele, Buna Ehil Bir Kadronun İş Başına Gelmesidir. Geçen Her Dakika Ülkenin Aleyhine İşlemektedir.Bdp, Yerel Seçimleri Kazandığı Bölgelerde 'Özerklik' İlan Etmek İçin Çalışma Yürütüyor. Tsk'nin Kışlasına Çekildiği, Emniyetin De Pasifize Edildiğini Yaşayarak Görüyoruz. Ülkenin Başına Terör Gailesini Açan Bir Kişiyi Kahraman Yapmanın Örgütü Nasıl Zayıflatacağını, Ülkeye Nasıl Barış Getireceğini Doğrusu Anlamış Değiliz. Her Şey Apo’nun İki Dudağı Arasına Bağlanarak Devlet Apo’ya Mahkûm Edilmiştir.Süreç Boyunca Çıkarılan Yasaların Tümü Pkk’nın Yıllardır Savunduğu Taleplerden Oluşuyor. Barış Süreci Diye Yutturulan Süreç Aslında Güneydoğu’yu Pkk’nın İstek Ve Talepleri Doğrultusunda Yeniden Dizayn Etmekten Başka Bir Anlam Taşımıyor. İktidarın Kendine Ait, Pkk’dan Farklı, Bölge Halkının İsteklerinden Çıkarılmış Bir Projesi Yok. Süreç Pkk’nın İstediği Zeminde Yürüyor. Hukuki Anlamda Olmasa Da Uzun Zamandır Fiili Anlamda Türkiye’de İki Ayrı Yönetim, İki Ayrı Başbakan Var. Bdp Güneydoğu’nun Hükümeti, Apo Başbakanı Gibi Hareket Ediyor. İktidarın Süreç Boyunca Müdahil Olduğu Tek Alan Yasal Düzenlemelerin Zamanlaması İle İlgilidir. 

Pkk Her Şey Bir Anda Olsun Derken, İktidar Toplumun Sindirme Kapasitesini Göz Önünde Bulundurarak Tedrici Bir Yol İzlemeyi Tercih Ediyor.Sonuç Olarak: Basının Yasaklandığı, Haberleşmenin, İletişimin Yasaklandığı, Söz Hakkının Ortadan Kaldırıldığı, Kimseye Zarar Vermeden Yürütülen Protestoların Engellendiği Bir Siyasi Ortam, Bulunduğumuz Ülkeye, Kente Bir Fayda Getirmez. Sizlere Ulaşmamın Engellenmeye Çalışıldığının, Yazılı Ve Görsel Medyada Yer Almamamız İçin Gayret Sarf Edildiğinin Farkında Olduğunuzu Düşünüyorum. Bu Seçim Akp’ye Verilen Her Oy Aynı Zamanda Apo’nun Kâr Hanesine Yazılacaktır. Öyle Bir Dönemeçteyiz Ki Tüm Şahsi Hesapların, Kırgınlıkların Bir Tarafa Atılıp, Vatanın İmdadına Koşulmasını Gerektiriyor. Müslüman Bir Ülkede Bir Müslümanın Asla Kabul Edemeyeceği Metotlarla Siyaset Yapmak, Eninde Sonunda Onu Yapana Zarar Verir. Görülen O Ki İslam, Bir Hayat Nizamı Değil, Daha Çok Bir Propaganda Biçimidir. Onun İçin Hep İslamın Konuşulduğuna Fakat Ondan Uzak Yaşandığına Tanık Oluyoruz.Adil olmayan bir seçim süreci yaşadığımızı, devletin imkanlarının ve kaynaklarının kullananlarla yarıştığımı, ildeki yazılı ve görsel medyanın bir havuzda toplanarak kendimizi ve projelerimizi tanıtma imkanı bulamadığımızı, hiçbir özel yada tüzel kişiye bağımlı olmadan çalışmalarımı yürüttüğümü, ilin kaynaklarını ilimizde yaşayanların hizmeti için kullanacağımı belirtmek isterim.Bu Seçim İçin Herkes Bin Defa Düşünmeli, Oyunu Ona Göre Kullanmalıdır. Seçim Sonuçlarını İdrak Ederek, Projelerimiz Ve Yapmayı Taahhüt Ettiğimiz Hizmetler Yanında Ülke Gündemini De Dikkate Alarak Kendimizin, Ülkemizin Ve Nesillerin Geleceğinin De Oylandığı Gerçeğini Unutmamak Gerekiyor.Hazırladığımız Çok Sayıda Proje İle, Kenti Profesyonelce Yönetmeyi Amaçlayarak İlimizin Belediye Başkanlığına Talip Olduğumuzu, Desteklerinizi Talep Ettiğimizi Belirtirken Yapılacak Olan Seçimlerin Hayırlı Olmasını Diliyorum. Sağlık Ve Esenlikler Temenni Ediyorum. Selam Ve Saygılarımla. Mustafa ÖzsoyMHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı


<< Önceki Haber 'Trafik çilesini bitirecek projemiz hazır' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER