Fuga obilya'ya İSMOB fuarından ödül

Modern mobilyalara sanatsal dokunuşlar kazandıran Fuga Mobilya, MOBSAD (Türkiye Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği) üyeleri arasında düzenlenen Mobsad Tasarım yarışmasında iki ödül birden aldı.

Fuga obilya'ya İSMOB fuarından ödül

Modern mobilyalara sanatsal dokunuşlar kazandıran Fuga Mobilya, MOBSAD (Türkiye Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği) üyeleri arasında düzenlenen Mobsad Tasarım yarışmasında iki ödül birden aldı.  2014 yılının en yenilikçi ürünlerinden Poem Seperatör (paravan) ile ‘en iyi aksesuar’ ve yine bu yıla özel tasarlanan Gaudi koltuk takımı ve Bach Tv ünitesinden oluşan oturma grubu ile ‘en iyi modern oturma grubu’ ödülü Fuga Mobilya’nın oldu. Ayrıca İSMOB 2014’ün tüm katılımcıları arasında 8. kez düzenlenen İSMOB tasarım yarışmasında da “68” isimli modeliyle yemek odası kategorisinde üçüncülük ödülünü Fuga Mobilya aldı.Yaklaşık 10 bin m2 brüt alana kurulan, Türkiye'nin en büyük grup standında 245 m2 standıyla yer alan Fuga Mobilya, İSMOB’a 5. kez katıldı. 

Fuga Mobilya ve diğer MOBSAD üyeleri dünyadaki bu büyüklükte bir salonun tümüne kurulan tek örnek yapılaşmada yer alarak ziyaretçilerinde ilgi odağı oldu. Fuga Mobilya, fuara özel tasarlayıp ödül aldığı paravan, oturma grubu ve yemek odası ile modern ve özgün tasarımlarına yenilerini ekledi. Gaudi koltuk ve Bach TV ünitesi, en iyi modern oturma grubu seçildi.Fuga Mobilya’nın ‘en iyi modern oturma grubu’ seçilen Gaudi koltuk takımı İspanyol Art Nouveau akımının usta mimarı Gaudi’den, Bach TV ünitesi ise dünyaca ünlü Alman barok müzik bestecisi Sebastian Bach’tan esinlenerek tasarlandı. 
Gaudi koltuk takımı farklı formu, mavi rengi ve ceviz ayaklarında kullanılan ahşabın sıcaklığıyla göz dolduruyor. Ayrıca geniş oturma alanı, kolay temizlenebilen, leke tutmayan kumaşıyla da fonksiyonelliğini sergiliyor. Bach TV ünitesi; modüler sisteme sahip 69x138’lik iki modülü, metal raf bölmeleri, ceviz gövdesi, kütüphane ve raf sistemleri istenilen ölçüde ayarlanabilmesiyle beğeni kazanıyor. Doğal ceviz kaplama malzemesi, gömme kulp gibi ayırt edici özellikleriyle dikkat çeken ünite, kullanılan özel boyası sayesinde parmak izi bırakmaması ile de standın en çok beğenilen modelleri arasında yer aldı. 

 

<< Önceki Haber Fuga obilya'ya İSMOB fuarından ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER