F.Bahçe'de flaş Mehmet Topal kararı

Fenerbahçe'de devam etmesi halinde Mehmet Topal gelecek sezon takım kaptanlığına getirilecek, Gökhan'ın kaptanlığı sürecek.

F.Bahçe'de flaş Mehmet Topal kararı

Fenerbahçe ile masaya oturacak Gökhan ve Mehmet Topal'ın yönetimden 2 milyon Euro talep etmeleri bekleniyor.
 
Yönetim 30 yaşındaki Mehmet Topal'la 4, 31 yaşındaki Gökhan'la 3 yıllık sözleşme imzalama düşüncesinde. Fenerbahçe'de devam etmesi halinde Mehmet Topal gelecek sezon takım kaptanlığına getirilecek, Gökhan'ın kaptanlığı sürecek.

 
Fenerbahçe’de yabancı futbolcuların aldığı astronomik paralar, sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek olan iki banko isim Mehmet Topal ile Gökhan Gönül’ün beklentilerini artırdı.
 
Sarı-lacivertliler ile geçen hafta başlayan iç transfer görüşmelerinde durumu en çok merak edilen iki futbolcunun durumu belirsizliğini koruyor. Hem yönetim hem de futbolcular ilk etapta devam etmeye sıcak baksa da, bunu belirleyecek en önemli unsur, futbolculara sunulacak teklifler olacak.
 
Yaşları gereği kariyerlerinin en iyi son kontratını yapmaya hazırlanan iki futbolcu da buna göre ücret talebinde bulunurken takımdaki diğer isimleri baz alıyorlar. Geçen sezon kadroya katılan Kjaer, Nani ve Van Persie gibi önemli futbolcuların aldığı paralar, takımdaki ücret skalasının da yükselmesine sebep oldu.    
 
Bu da Gökhan ve Mehmet’in yeni sözleşme için ekonomik beklentilerini artırdı. Yaklaşık olarak Robin Van Persie 6, Nani ve Kjaer’in de yıllık 4 milyon euro kazanması, Diego’nun da imza parasıyla birlikte 5 milyon euro alması, doğal olarak Türk futbolcuların da yüksek ücret istemelerine yol açtı.
 
Takımın vazgeçilmezleri olan Gökhan Gönül 1.7 milyon euro garanti ücret ve maç başı toplam 765 bin euro alıyor. Mehmet Topal da yıllık 2 milyon euro ve maç başı 10 bin Euro kazanıyor.
 

Çin’den teklif
 
Premier Lig ekiplerinden Totenham’ın çok istediği Mehmet Topal’a Çin’den de teklif geldiği öğrenildi. Milli futbolcu sarı-lacivertli yönetimle yapacağı görüşmelerin ardından nihai kararını verecek. Çin’den gelen yeni teklifin oldukça yüksek  olduğu kaydedildi.   



KAYNAK: MİLLİYET
<< Önceki Haber F.Bahçe'de flaş Mehmet Topal kararı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER