Fenerbahçe ile Ajax'ta yöneticiler yemekte bir araya geldi


UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. maçında bu akşam Fenerbahçe ile Hollanda takımı AFC Ajax'ın oynayacağı maç öncesinde yöneticiler ve maçın UEFA temsilcileri Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde öğle yemeğinde bir araya geldi.

Müsabakanın ev sahibi Fenerbahçe'de yönetimin verdiği yemeğe, sarı lacivertli kulübü temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Erkan ve Fenerbahçe Spor Ürünleri Satış ve Pazarlama Müdürü Tezcan Şaylı'nın yanı sıra Kulüp Dış İlişkiler ve Kurumsal İletişim Departmanı yetkilileri de katıldı. Hollanda temsilcisini ise dostluk yemeğinde Futbol Direktörü Marc Overmars, Pazarlama Direktörü Edwin van der Sar, Finans Müdürü Jeroen Slop ve Maç Organizasyon Sorumlusu Suzanne Adriaansen temsil etti.

UEFA temsilcilerinin de yer aldığı yemekte Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Serdar Erkan, yenen dostluk yemeğinin önemine değinirken, Pazarlama Direktörü Edwin van der Sar ise Fenerbahçe Kulübü'nün göstermiş olduğu konukseverlikten dolayı teşekkür etti. Yemeğin sonunda Yönetim Kurulu üyesi Serdar Erkan, Pazarlama Direktörü Edwin Van der Sar'a bir plaket hediye ederken, toplu fotoğraf da çekildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe ile Ajax'ta yöneticiler yemekte bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER