Fikret Orman: Şampiyonluk kupasını stadımızda kaldırmak istiyoruz


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, stadı bir an önce bitirerek şampiyonluk kupasını orada kaldırmak istediklerini söyledi.

Takımın lisanlı ürünlerinin satıldığı Edirne'deki Kartal Yuvası mağazasının açılışına katılan Orman, açılışın ardından yaptığı açıklamada statla ilgili olarak açıklama yapmaktan sıkıldığını söyledi.

Bu konuda çok sayıda soru aldığını ifade eden Beşiktaş Başkanı, "Çok insanla beraber oluyorum. Çok basın mensubu da statla alakalı soru soruyor. Her seferinde de aynı şeyi söylüyorum. Stat gayet yolunda gidiyor. Çatımız kalktı. Diğer imalatlar da geliyor. En kısa sürede de bitirmek istiyoruz. Bir temenni olarak hep söylüyorum. Stadımızı bitirip maçları orada oynayıp şampiyonluk kupasını orada kaldırmak istiyoruz." dedi.

Bir gazetecinin, "Divan Kurulu'nda bazı rakiplerimiz kıskançlıktan çatır çatır çatlıyor" açıklamasını hatırlatması üzerine Başkan Fikret Orman, "Kendi üstüne alınan anlamıştır." cevabını verdi.

ŞENOL GÜNEŞ'İN PERFORMANSI ORTADA BEŞİKTAŞ LİG LİDERİ

Teknik direktör Şenol Güneş'in performansı ile ilgili bir soruyu cevaplayan Fikret Orman, Şenol Güneş'in performansının ortada ve takımın da lig lideri olduğunu hatırlattı.

Beşiktaş'ın her kulvarda emin adımlarla ilerlediğini vurgulayan Orman, "Performansı ile alakalı bir sıkıntımız yok. Beşiktaş'ın Şenol Güneş'le bir sözleşme sıkıntısı da yok. Şu anda bunları gündeme getirmenin de bir manası yok." şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ'IN TRANSERİ HİÇ BİTMEZ

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, takımın transferinin hiç bitmeyeceğini dile getirerek, "Devamlı açıklıyorum. Devamlı sezon sonu dahil olmak üzere bütün ekibimiz bununla alakalı çalışmaktadır." dedi.

Takıma takviye yapmayı düşünüyor musunuz? sorusuna da Orman, "Olabilir de olmayabilir de. Şartlarla alakalı." cevabını verdi.

BEŞİKTAŞ BİR YILDIZLAR TOPLULUĞU

Oğuzhan'ın çıraklıktan ustalık dönemine geçtiğini anlatan Fikret Orman, performansı hem Türkiye'yi hem de Beşiktaş'ı memnun ettiğini anlattı.

Bir tek Oğuzhan'ın görülmemesi gerektiğini ifade eden Orman, "O takımın hepsi birer yıldızlar topluluğu. Gökhan Töre de öyle, Olcay da öyle. Yabancı oyuncalarımız da işte Mario Gomez, Almanya Milli Takımı'nda santrfor formasını kaptı. Quaresma hepsi gayet başarılı. Beşiktaş da gayet iyi gidiyor şu anda. Ama bu lig uzun bir maratondur. Herkes başarılı olmak isteyecek. Hak eden kazanacak. Biz hak ederek buraya geldi. Hak ederek de bitirmek istiyoruz." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Fikret Orman: Şampiyonluk kupasını stadımızda kaldırmak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER