Gelinliği ile defnedildi


Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden 3 kişi Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde defnedildi. Bunlardan biri de eşi Hatice Çevik'e sarılarak teselli etmeye çalışırken, patlamanın sembolü haline gelen emekli öğretmen İzzettin Çevik'in üniversite öğrencisi kızı Başak Sidar Çevik idi. Başak Sidar Çevik'ın tabutu morgdan gelinlik ile çıkarıldı.

Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden makinist Yılmaz Elmascan, Başak Sidar Çevik ve Halası Nurgül Çevik Suruç'ta defnedildi. Dün gece Suruç Devlet Hastanesi morguna alınan cenazeler, bugün morgdan alınarak defnedildi. Eşine sarılarak teselli ederken çekilen fotoğrafı ile patlamanın simgesi haline gelen İzzettin Çevik'in kızı ve kardeşi Suruç'un Küçük Sergen Mahallesi'nde yan yana toprağa verildi. Acılı baba, yakınlarının yardımı ile ayakta durabildi. 1 Kasım seçimlerinde HDP Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı olan Hatice Çevik, hastanede tedavi gördüğü için kızı Başak Sidar Çevik'in cenazesine katılamadı. Mühendislik Fakültesi öğrencisi olduğu öğrenilen Başak Sidar Çevik'in tabutuna gelinlik sarıldı. Gelinlikle götürülen tabut görenleri gözyaşına boğdu.

KENDİ SURUÇ'TA EŞİ KONYA'DA DEFNEDİLDİ

Patlamada hayatını kaybeden diğer Suruçlu vatandaşıh ise makinist Yılmaz Elmascan olduğu öğrenildi. Sabah saatlerinde hastane bahçesinde toplanan kalabalık ilk olarak, patlamada eşi Gülhan ile birlikte yaşamını yitiren makinist Yılmaz Elmascan'ın cenazesini omuzlarına alarak mezarlığa götürdü. Yılmaz Elmascan'ın cenazesi, burada gözyaşlarıyla toprağa verildi. Yılmaz Elmascan'ın eşi Gülhan Elmascan'ın cenazesi ise Konya'da toprağa verilmişti. CİHAN
<< Önceki Haber Gelinliği ile defnedildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER