Genç avukatlar buluştu

Genç avukatlar buluştu

Adana Barosu avukatlarından Ülkü Tolunay, genç meslektaşlarını bir araya getirdi.

Seyhan Otel'de yeni ruhsat alan genç avukatlara mesleki tecrübelerini yansıtmak, avukatlar arasında birlik, beraberlik ve kaynaşma duygusunun artması hedefiyle kahvaltılı toplantı düzenleyen Tolunay, adalet dağıtan avukatların sorunlarının çözülmesi için çaba sarf edeceğini vurguladı.

Gençlerle gelecekteki beklentiler ve hedefler konusunda bir sohbet havasında geçen toplantıda duygularını dile getiren Tolunay, "Mesleğimizin sorunlarının asgari düzeye indirgenebilmesi için hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor. Mesleğe yeni başlayan genç avukatlarımızın sadece işine odaklanabilmesi için bize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız." dedi.

Baroların genç meslektaşların sorunlarına öncelik tanıması gereğine inandığını vurgulayan Tolunay, "Bunun için genç avukatlara yeni iş imkanları sağlayacak alanlar yaratırken, mesleki bilgi ve deneyimlerini arttıracak yeni projeler üretilmelidir. Çok kısa zamanda hayata geçirilebilecek danışma merkezleri, mesleğe başlarken baroların ilk adım desteği ile yasalardan doğan olanakların uygulanması için çaba sarf edilmesi gerekiyor. Pastadaki incelen dilimi paylaşmayı değil var olan pastayı büyüterek paylaşımı artırmayı hedeflemeliyiz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ülkü Tolunay'ın hazırlattığı 'Adana Barosu'na hoş geldiniz' yazılı pasta genç avukatlar tarafından alkışlarla kesildi. CİHAN
<< Önceki Haber Genç avukatlar buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER