Gültekin Gencer: Galatasaray'ı böyle bir zamanda yakalamak şanstır


Galatasaray'la 3 - 3 berabere kalan Antalyaspor'da kulüp başkanı Gültekin Gencer, "Tabii Galatasaray'ı böyle bir zamanda yakalamak şanstır." dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Gültekin Gencer, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Her şeyden önce kaybetmemeyi göze aldılar. Galibiyete de inansalardı, rahat kazanabilecekleri bir maçtı. Puanla döndük. Maç geldi gitti. 1 puan bizim için iyidir." ifadelerini kullandı.

Antalyaspor'a transfer yasağının verilip verilmediği sorulması üzerine Gültekin Gencer, "Biz transfer yasağı almadık. Zaten şu anda transfer kapalı. Bir futbolcunun kazanmış olduğu davadan dolayı onun parası ödeninceye kadar transfer yasağımız var. Onu da önümüzdeki hafta rahat rahat halledebileceğimize inanıyorum." cevabını verdi.

Eto'o'nun Türkiye'ye gelmiş en büyük yıldız olduğunu vurgulayan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Her şeyden önce çok büyük bir profesyonel. İşini ve her şeyini ayrı ayrı değerlendiren bir insan. Sahada kazanmaktan başka hiçbir düşüncesi olmayan bir yıldız. Tabii kimse ondan böyle bir performans beklemiyordu ve şu anda 10 gol ile gol krallığında başta gidiyor. Önemli olan Eto'o'nun gol attığı gibi tüm takımında galibiyet serisine başlamış olması. bugün en büyük kazancımız uzun süre aramızda olmayan Mbilla'nın kadroya girmiş olması ve tahmin ediyorum ki oyunu çeviren kişi oldu. Zaten Eto'o ile beraber yıldızlarla dolu bir kadromuz var. Şu anda olduğumuz nokta Antalyaspor'a yakışmıyor olsa da bu maçtan sonra teknik ekibimizde, futbolcularımız da galibiyet serisine başlayacaktır." şeklinde konuştu.

"HEM PİRLO HEM RONALDİNHO ANTALYASPOR'A GELMEYE HAZIR"

Antalyaspor'a transfer olacakları iddia edilen Pirlo ve Ronaldinho hakkında da konuşan Gencer, sözlerini şöyle tamamladı: "Pirlo ile ilgili zaten net bir açıklama yaptık. İtalyan basınında da bu konuda açıklamalar yapıldı. Zaten Pirlo Antalyaspor'a bizzat gelmeyi düşünmese Amerika'da menajeri beni karşılamaya gelmezdi. Bizimle gelip görüştüğüne göre Antalya'ya gelmek istiyor. Biz Pirlo hakkında kararlıyız ve sadece destek bekliyoruz. Bizim nihayetinde turizm memleketinde olsak da Antalyaspor olarak şu andaki mevcut bütçemizle boyumuzu da biliyoruz, kilomuzu da biliyoruz. Bununla ilgili şehir olarak gereken katkılar olursa Eto'o geleceği zaman kimse inanmamıştı getirdik; biz yine iddia ediyoruz hem Pirlo hem de Ronaldinho Antalyaspor'a gelmeye hazır. Yeter ki şehir olarak bunu isteyelim, atanmışlar ve seçilmişler olarak. Biz gerisini hallederiz."
CİHAN
<< Önceki Haber Gültekin Gencer: Galatasaray'ı böyle bir zamanda yakalamak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER