Mustafa Göksu Ati: Oyuncular futbol maçının 90 dakika olduğunu unutmadı


Galatasaray karşısında 1 puanı son dakikada attığı golle alan Antalyaspor'da teknik sorumlu Mustafa Göksu Ati, "Oyuncular futbol maçının 90 dakika olduğunu unutmadı." dedi.

Süper Lig'de Antalyaspor, Türk Telekom Arena'da güçlü rakibi Galatasaray'la 3 - 3 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Göksu Ati, "Maçtan önce de söyledim. Puan ve puanlar için gelmiştik. Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada dersimize iyi çalıştık. İkinci devre futbola özgü hareketlerin hepsi oldu. Bizim kaderimiz mi bilemiyorum hep duran toplardan gol yiyoruz. Defans oyuncularımız biraz daha dikkatli olacaklardır. Bundan sonra önümüzde bakacağız. Seyircimiz desteklerini esirgemedi. Onlara da teşekkür ediyoruz. Oyuncular futbol maçının 90 dakika olduğunu unutmadı. Hiç eksiksiz oynadılar ve oyunu bırakmadılar. 90+1'de gol yiyorsunuz 90+4'te gol atıyorsunuz bu da futbolun güzelliği." ifadelerini kullandı.

İkinci devrede çok pozisyon bulduklarını kaydeden Mustafa Göksu Ati, "Değerlendirebilseydik galibiyetle dönerdik diye düşünüyorum. Golden sonra skoru muhafaza etmek için geri çekiliyorsunuz ve gol yiyorsunuz. Golden sonra da oyun üstünlüğü bizdeydi ama maç berabere bitti ve berabere bittiği için de mutluyuz." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Mustafa Göksu Ati: Oyuncular futbol maçının 90 dakika... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER