Bursaspor Galatasaray maçı ilk yarı özeti ve golü - 0-1

Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray, deplasmanda Bursaspor ile karşılaşıyor. Bursaspor 0-1 Galatasaray

Bursaspor Galatasaray maçı ilk yarı özeti ve golü - 0-1

Lige yenilgiyle başlayan Bursa'ya 3 puan parolasıyla giden Cim Bom, 6 yıl sonra zorlu deplasmanda taraftarını mutlu etmenin amacında. 
İLK YARI ÖZETİ

45 Dk. Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona eriyor.
45 Dk. Bursaspor'da Batalla sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Şener kafayı vurdu ve top auta çıktı.
45 Dk. 4. Hakem Erdinç Sezertan ilk yarının sonuna en az 2 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
44 Dk. GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Burak Yılmaz'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Hamit ceza sahası içine arapasını verdi, Burak Yılmaz topla buluştu, dönerek ceza yayı üzerinden hızla ceza sahası içine girdi, şutunu vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.
44 Dk. GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Burak Yılmaz'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.
42 Dk. Bursaspor'da Batalla ofsayt pozisyonunda kaldı.
41 Dk. Karşılaşmada 40 dakika geride kaldı, Galatasaray 1 kez gol pozisyonuna girerken, Bursaspor ise gol pozisyonuna giremedi.
40 Dk. Bursaspor atağında Belluschi ceza sahası içine arapasını verdi, Pinto hareketlendi ama top kaleci Muslera'da kaldı.
38 Dk. Bursaspor atağında Belluschi sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Muslera'da kaldı.
36 Dk. Bursaspor atağında Pinto ceza sahası sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top auta çıktı.
35 Dk. Bursaspor atağında Şener sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, arka direkte Tuncay indirdi ama top kaleci Muslera'da kaldı.
34 Dk. Bursaspor atağında Taiwo sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top auta çıktı.
32 Dk. Bursaspor atağında Şener sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmaya çarpan top kornere çıktı.
31 Dk. Bursaspor'da Civelli rakibi Drogba'ya yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
30 Dk. Su Molası tamamlandı ve maç devam ediyor.
28 Dk. Karşılaşmaya su molası için ara verildi.
27 Dk. Galatasaray atağında Hamit sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Drogba yükseldi kafayı vurdu ve top kaleci Frey'de kaldı.
26 Dk. Bursaspor atağında Taiwo sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Gökhan topu uzaklaştırdı.
24 Dk. Galatasaray'da Drogba kaleye yaklaşık 30 metre mesafeden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve kaleci Frey son anda topu köşeden çıkardı.
23 Dk. Bursaspor atağında Belluschi topla ceza sahası içine yöneldi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
21 Dk. Galatasaray atağında Eboue sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Burak Yılmaz yükseldi kafayı vurdu ve top auta çıktı.
20 Dk. Bursaspor'da Şamil rakibi Hamit'e yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
17 Dk. Bursaspor atağında Taiwo sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Civelli kafayla indirdi ama Drogba araya girerek topu uzaklaştırdı.
16 Dk. Galatasaray atağında Drogba ceza sahası dışından kaleye plase vuruş yaptı ve top auta çıktı.
14 Dk. Bursaspor'da Batalla sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
12 Dk. Bursaspor'da Batalla sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
10 Dk. Bursaspor gole çok yaklaştı. Batalla sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Civelli kafayla altıpasa indirdi, Pinto gelişine sert vurdu top ağlarla buluştu ama hakem Civelli'nin ofsaytta olduğuna karar vererek golü geçersiz saydı.
8 Dk. Galatasaray atağında Selçuk ceza sahası içine pasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
7 Dk. Galatasaray atağında Sneijder savunmanın arkasına uzun oynadı, Burak Yılmaz topla buluştu kaleci ile karşı karşıya kaldı ve kaleci Frey son anda müdahele ederek topu uzaklaştırdı.
5 Dk. Galatasaray'da Eboue sağ kanattan ceza sahası içine uzun bir taç attı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
3 Dk. Galatasaray'da Burak Yılmaz ofsayt pozisyonunda kaldı.
2 Dk. Bursaspor atağında Şener sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
1 Dk. Karşılaşma Galatasaray'dan Drogba'nın vuruşuyla başlıyor.
0 Dk. Galatasaray'da Drogba'nın tedavisi tamamlandı ve maça ilk 11'de başlayacak.
0 Dk. Cezalı olan bir diğer isim Sabri Sarıoğlu 33. haftadaki Fenerbahçe derbisinde rakibi Volkan Demirel'le kavga etmesi nedeniyle 4 karşılaşmadan men edilmişti. Sabri'de bu karşılaşmanın ardından cezasını tamamlayacak.
0 Dk. Geçen sezon 28. haftada Mersin İdmanyurdu maçında hakem Süleyman Abay'a yönelik sözleri nedeniyle 9 maç ceza alan Fatih Terim cezasını Bursaspor karşılaşmasının ardından tamamlayacak.
0 Dk. Galatasaray'da Drogba ısınma hareketleri yaparken sağ omuzundan bir sakatlık yaşadı. Tedavisi için soyunma odasına gitti ve Umut Bulut ısınmak için sahaya geldi.
0 Dk. Geçen sezon 24 golle gol kralı olan Burak Yılmaz, ayrıca sezonun son 5 haftasında 6 gol kaydetmişti. Burak Yılmaz 4 gol daha atarsa lig tarihinde 100'ler kulübüne girmiş olacak.
0 Dk. Galatasaraylı Wesley Sneijder ile Bursasporlu Sebastien Frey uzun yıllar İtalya'da top oynarken iki oyuncu Serie A ve kupa maçlarında karşılaşırken, Sneijder, Frey'e gol atamadı.
0 Dk. Bursaspor Süper Lig'de sahasında 12 maçtır yenilmiyor. Son 1. lig maçında 7 galibiyet 5 beraberlik alan Bursaspor en son geçen sezonun 10.haftasında Kasımpaşa'ya mağlup oldu.
0 Dk. Fatih Terim ile Christoph Daum kariyerleri boyunca Süper Lig'de sadece 2 karşılaştı. 2003-04 sezonunda oynanan ilk maç 2-2 berabere biterken ikinci maçı Daum'un takımı 2-1 kazanmıştı.
0 Dk. İki takım Bursaspor'un ev sahipliğinde 44 kez karşılaşırken, 18 kez Bursaspor 11 kez Galatasaray kazandı ve 15 maç berabere bitti. Bursa'da oynanan son 5 maçta Galatasaray galip gelemedi.
0 Dk. Bursaspor yedek kulübesinde ise; Harun Tekin, Musa Çağıran, Hakan Aslantaş, Enes Ünal, Süheyl Çetin, Yasin Pehlivan ve Ferhat Kiraz bulunuyor.
0 Dk. Galatasaray yedek kulübesinde; Eray İşcan, Ceyhun Gülselam, Engin Baytar, Yekta Kurtuluş, Erman Kılıç, Emre Çolak ve Umut Bulut bulunuyor.
0 Dk. Bursaspor ise karşılaşmaya kalede Frey savunmada; Şener, Civelli, İbrahim, Taiwo orta alanda; Murat, Şamil, Batalla, Belluschi, Tuncay forvette ise Pinto 11'i ile sahaya çıkacak.
0 Dk. Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Eboue, Chedjou, Gökhan Zan, Hakan Balta orta sahada; Hamit, Melo, Selçuk, Sneijder forvette ise Burak Yılmaz ve Drogba 11'i ile sahaya çıkacak.
0 Dk. Karşılaşmada diğer yardımcı hakemler ise Deniz Çoban ve Mustafa Öğretmenoğlu.
0 Dk. Karşılaşmayı Antalya bölgesinden Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Adil Sinem ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. 4. hakem ise Erdinç Sezertan.
0 Dk. Spor Toto Süper Lig 2013-2014 sezonu 2. hafta karşılaşmasında Bursa Atatürk Stadında Galatasaray ve Bursaspor karşı karşıya geliyor.
<< Önceki Haber Bursaspor Galatasaray maçı ilk yarı özeti ve golü - 0-1 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER