Chelsea Galatasaray maçı hangi kanalda? Şifresiz İzleyin

Chelsea Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? Chelsea Galatasaray maçı şifresiz kanalda izlenebilecek! İşte canlı yayın için kanal adresi..

Chelsea Galatasaray maçı hangi kanalda? Şifresiz İzleyin

Chelsea Galatasaray maçını hangi kanaldan izleyebilirim diye mi soruyorsunuz?  Chelsea Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçını hangi kanaldan ve saat kaçta yayınlanacağını öğrenmek için doğru adrestesiniz. Chelsea Galatasaray maçını 18 Mart Salı akşamı saat 21.45 de Star Tv'den canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca dev mücadeleyi Samanyoluhaber.com'dan da an be an takip edebilirsiniz. 

Galatasaray Bir İlk Peşinde: Şampiyonlar Ligi’nde Üst Üste İki Sezon Çeyrek Finale Kalan İlk Türk Takımı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi üç kez son 8 takım arasında kendisine yer buldu. Organizasyonun UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çevrilmesinin ardından Galatasaray, 1993-1994 sezonunda gruplar öncesinde Manchester United’ı elemiş ve tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmıştı. O dönemde dört takımlı iki grubun yer aldığı Şampiyonlar Ligi’nde, bu tur grup maçları olarak geçmesine rağmen aslında çeyrek final turuydu bir başka deyişle Galatasaray Avrupa'nın en iyi 8 takımı arasında yer almıştı. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde günümüzdekine benzer statü de ilk kez 2000-2001 sezonunda çeyrek finale çıktı. Lucescu yönetiminde iki ayrı turda gruplardan çıkarak son 8 takım arasında giren Galatasaray, çeyrek finalde Real Madrid'e 3-2 ve 0-3 ile elendi. Galatasaray, geçtiğimiz sezon ise Fatih Terim yönetiminde çeyrek finale çıktı ve yine Real Madrid'e aynı skorlarla elendi. Galatasaray bu sezonda Chelsea karşısında turu geçerse Türk Futbol tarihinde ilk kez iki sezon üst üste Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkmış olacak.

Galatasaray Avrupa Kupalarında İngiliz Takımlarına Karşı Deplasmanda Kazanamadı

Galatasaray Avrupa kupalarında İngiliz takımları ile deplasmanda oynadığı maçları kazanamadı. Galatasaray, İngiliz takımları ile deplasmanda oynadığı 8 maçta 3 beraberlik 5 yenilgi aldı. 

Chelsea İle Galatasaray Avrupa Kupalarında 3 Kez Karşılaştı, Galatasaray Rakibini Yenemedi

Chelsea ile Galatasaray Avrupa kupalarında 1999-2000 ve bu sezon karşılaşmıştı. 1999-2000 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarında karşılaşan iki takımından Chelsea ilk maçı İstanbul’da 5-0, 2.maçı sahasında 1-0 kazanmıştı. Sözü geçen sezon Galatasaray UEFA kupasını kazanmıştı. Bu sezon İstanbul’da oynanan maçta 1-1 berabere bitti. Chelsea, Avrupa kupalarında Galatasaray dışında 1 kez Beşiktaş, 1 kez Fenerbahçe ile eşleşmişti. 2002-03 sezonunda Şampiyonlar Ligi grubunda Beşiktaş ile eşleşen Chelsea sahasında Beşiktaş’a 2-0 yenilmiş Almanya’da oynanan maçı ise 2-0 kazanmıştı. 2007-08 sezonunda ise bu kez Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe ile eşleşen Chelsea ilk maçta İstanbul’da 2-1 kaybetmiş ancak sahasında 2-0 kazanıp tur atlamıştı. 

Drogba İlk Maçta Chelsea Kalesine Şut Atamamıştı

Didier Drogba, 2004-2012 arası Chelsea forması giymiş ve Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere 3 kez Premier Lig, 4 kez FA Cup, 2 kez Community Shield, 2 kez Lig kupası kazanmıştı. Drogba aynı zamanda 2 kez de Premier Lig gol kralı olmuştu. Drogba ilk kez Chelsea takımına karşı Galatasaray forması altında rakip oldu. İlk maçta 80 dakika sahada kalan Drogba kaleye şut atamadan maçı tamamladı. Drogba 674 gün sonra Stamford Bridge stadında resmi maça çıkacak. 

Jose Mourinho Kariyeri Boyunca Mancini’ye Karşı Maç Kaybetmedi

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini çalıştırdığı takımlarla Mourinho karşısında galibiyet alamadı. Hem bu sezon hem de geçen sezon Şampiyonlar Ligi, 2002-03 sezonunda UEFA Kupasında karşılaştı. Oynanan 5 maçı da Mancini yönetimindeki takımlar kazanamadı. Bu sezon Galatasaray ile Chelsea 1-1 berabere kalırken, geçen sezon Real Madrid ile sahasında Mancini yönetimindeki M.City’i 3-2 yenen Mourinho, deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. 2002-03 sezonunda ise Porto ile sahasında 4-1 kazanan Mourinho, deplasmanda Mancini yönetimindeki Lazio ile 0-0 berabere kalıp tur atlamıştı. (finale kalmıştı)

Mourinho – Mancini Maçları

21.11.2012      Roberto Mancini   Manchester City   1 - 1   Real Madrid   Jose Mourinho ŞMP   
18.09.2012      Jose Mourinho      Real Madrid  3 - 2    Manchester City  Roberto Mancini ŞMP 
24.04.2003      Roberto Mancini  Lazio 0 - 0  Porto   Jose Mourinho UEFA
10.04.2003      Jose Mourinho      Porto  4 - 1   Lazio   Roberto Mancini UEFA
26.02.2014      Roberto Mancini Galatasaray 1 – 1 Chelsea Jose Mourinho ŞMP

Roberto Mancini Şampiyonlar Ligi’nde Deplasmanda Çıktığı Son 6 Maçı Kazanamadı

Roberto Mancini Şampiyonlar Ligi gruplarında görev yaptığı son 6 deplasman maçında galibiyet alamadı. Manchester City ile geçen sezon grupta deplasmanda oynadığı 3 maçı da kaybeden Mancini bu sezon Galatasaray ile Juventus deplasmanında 2-2 berabere kalmış, FC Copenhagen karşısında 1-0, Real Madrid karşısında 4-1 mağlup olmuştu.

Semih Kaya Galatasaray Forması Altında 100.Resmi Maçına Çıkıyor

Galatasaray formasını ilk olarak 2008-09 sezonunda 17.01.2009 tarihinde Z.Türkiye Kupası maçında Malatyaspor’a karşı giyen Semih Kaya, Chelsea karşısında forma giyerse 100.resmi maçına çıkmış olacak. Semih geride kalan dönemde 99 resmi maça çıktı ve 1 gol attı.
<< Önceki Haber Chelsea Galatasaray maçı hangi kanalda? Şifresiz İzleyin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER