Dolandırıcıyı 'badem bıyıklı cemaatçi' yaptılar ama...

Kendisini yandaş Ahaber kanalında Cemaat’in Adana sorumlusu diye tanıtarak Deşifre programına katılan Barış Tamer Terkeşli’nin aynı gruba ait Sabah Gazetesi tarafından Adanalı Parsadan olarak takdim edildiği ortaya çıktı.

Dolandırıcıyı 'badem bıyıklı cemaatçi' yaptılar ama...

Geçtiğimiz günlerde A Haber’de yayınlanan Deşifre Programına canlı yayın konuğu olarak çıkan Barış Tamer Terkeşli’nin Adana ile ilgili açıklamalarından sonra kentte yeniden bir “Terkeşli gündemi” oluştu. Ancak bu kez gündem Terkeşli’nin söylediklerinden çok onun karakteri ve geçmişiyle ilgiliydi. Olay tam bir komediye dönüştü.

Haberlerport.com sitesinin haberine göre Paralel yapıyı Deşifre edeyim derken, kendini Bakan Ömer Çelik’in danışmanı diye tanıtan, kentte Sabah Gazetesince adı Parsadan’a çıkartılan ve “Allah bir” sözünden başka hiçbir sözüne itimat edilmez” diye yazı yazılan bir adamı aynı grubun haber TV’si “Kahraman” diye canlı yayına alarak geçmişi deşifre etmiş oldu.

Sabah Gazetesi’nin Ankara Eski Bölge Temsilcisi ve halen Adana’da Bölge temsilciliği yapan Ersin Ramoğlu’nun Barış Terkeşli hakkında 12 Ocak 2012 tarihinde köşe yazısı kayıtlarda duruyor. Ramoğlu kentte artık bir “heyula” gibi dolaşan Terkeşli’yi o gün ‘Adanalı Parsadan’ olarak tanımlamış ve şunları yazmıştı:

“ALLAH BİRDİR SÖZÜNDEN BAŞKA DOĞRUSU YOKTUR”

"Suç işlemek amacıyla kurulan örgütün yöneticisi olmak, tehdit, şantaj ve özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlarından cezaevinde yatan birinin iddiaları ne ölçüde doğrudur? Adam örgüt lideri, Adam şantajcı… Tehdit etmediği kimse kalmamış. Zaten bu yüzden içeride ya!
Kimden mi söz ediyorum? Nam-ı diğer Parsadan'dan. Gerçek adı Tamer Barış Terkeşli... Onu bir kere gördüm…
‘MİT mensubuyum’ demişti. Ciddiye almadım tabii. Sonra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik’in ‘adamı’ olduğunu yaymış önceleri. Sayın Çelik hemen ilgili yerlere bunun yalan olduğunu söylemiş. Sonra da tutuklanmış zaten… Yani sicili oldukça kirli biri… "
Allah birdir" sözü dışında tek doğrusu olmayan bir adam Parsadan...
İşi gücü insanları tehdit etmek, şantajla çıkar sağlamak… 
Kasayı tam dolduramadan kodese girmesine içerlemiş olmalı ki yine önüne gelene çalmış karayı...
İspatı yok, delili yok, kısacası her şeyi belgesiz.''

UĞUR DÜNDAR’LA DİNDARLARA “VURUŞ” YAPIYORDU!

Haberlerport.com, haberinde ''bir kitleyi hedef alan yayın yaparken işi sulandırmamayı, seviyeyi düşürmemeyi de gerekli görüyoruz.'' derken şu tespitlere veriyor:

''A Haberde Deşifre programı sunan ve hükümetin cemaat kavgasından şöhretini artırmaya çalışan Mehmet Ali Önel, aslında muhafazakar camianın tanıdığı bir isim. Çünkü o, 1990 yılında TRT’de yayınlanan ve yapımcılığını Uğur Dündar’ın üstlendiği “Hodri Meydan” adlı programında asistan olarak çalışarak televizyonculuğa başlamış, 1992 yılında “Arena” programının çekirdek kadrosunda yer almış. 1995 yılında “Arena” programı Kanal D’ye transfer olduğunda Yapım Koordinatörlüğü ile görevlendirilmiş bir isimdi. Meşhur Arena programlarında Şevki Yılmaz’ların, Merhum Erbakan Hocanın kasetleriyle oluşturulan “vuruş” haberlerinde önemli görev üstlenmiş bir isimdir. Şimdi aynı ismin üstlendiği rol şaşırtıcıdır.

<< Önceki Haber Dolandırıcıyı 'badem bıyıklı cemaatçi' yaptılar ama... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER