Galatasaraylı taraftarlardan yönetime tepki

Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Saray’ında ziyaret edilmesine tepki gösteren taraftarlar, Anıtkabir’i ziyaret etti.

Galatasaraylı taraftarlardan yönetime tepki

Galatasaray Spor Kulübü Yönetimi’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı Saray’ında ziyaret etmesine tepki gösteren taraftarlar Anıtkabir’i ziyaret etti. Ankara’ya gelenlerin ilk gitmesi gereken yerin Anıtkabir olduğunu söyleyen taraftarlar, Anıtkabir’de Atatürk’ün mozolesine ziyarette bulunup dua etti.

Galatasaray Spor Kulübü yönetimi, futbolcuları ve teknik ekibi 26 Aralık tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı Saray’ında ziyaret etmesine tepki gösteren Galatasaray Kapalı Tribün taraftar grubu öncülüğündeki taraftarlar ‘Galatasaraylı Ankara’da Anıtkabire Gider’ sloganıyla bugün Anıtkabir’de bir araya geldi. Aslanlı yolda buluşan taraftarlar pankartlar ve çelenkle Atatürk’ün mozolesinin bulunduğu yere doğru yürüyüşe geçti. 

Bu arada Anıtkabir’in komutanı taraftar grubunun yanına geldi. Kendilerine her türlü yardımcı olacaklarını belirten görevli komutan, Atatürk’ün manevi huzuruna çıkarken taraftarlardan slogan atmamalarını istedi. Atatürk’ün mozolesini ziyaret eden taraftarlar dua edip çıktı. Sonrasında Anıtkabir önünde tekrar toplanan taraftarlar, gençlik marşı okuyup slogan attı. Toplu fotoğraf çektiren taraftarlar olaysız bir şekilde dağıldı.

Galatasaray’ın Ankara’ya geldiğinde ilk ziyaret edeceği yerin Anıtkabir olması gerektiğini vurgulayan taraftarlar Galatasaray yönetiminden bazı isimler ile Gençlerbirliği maçı için Ankara'da bulunan profesyonel futbol takımının Cumhurbaşkanlığı Saray’ını ziyaret etmesini eleştirdi. Yönetimin gereksiz bir ziyarette bulunduğunu ancak yapılan açıklamaların Galatasaray Camiası'nı bağlamayacağını söyledi. Anıtkabir’e bozulan prestijlerini tekrar düzelmek için geldiklerini belirten sarı kırmızılı taraftarlar, Galatasaray camiasının biat etmeyeceğinin altını çizdiler.


CİHAN

<< Önceki Haber Galatasaraylı taraftarlardan yönetime tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER