Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com okuyucularının yaptıkları ve editörlerimiz tarafından özenle seçilen işte o yorumlar...

Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com'da, hergün onlarca haber yayınlanıyor ve bu haberlere yüzlerce yorum yapılıyor. Bu yorumlardan bazılarını sizler için derledik. Tamamı oldukça kıymetli ifadeler barındıran ve bugün yapılan yorumlardan seçtiklerimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz.
***


Selçuk Boralı

Ne MİT yasasını, ne HSYK'yı, ne internet yasasını bilmem. Hele AB'nindeki yasalarla karşılaştırmayı hiç yapamam. Bildiğim tek şey, Erdoğan'ın bugüne kadar 'güzel' dediğine bugün 'çirkin', dün 'doğru' dediğine bugün 'yanlış' dediğidir. Halk, dünkü AK Parti'yi destekledi. Bugünkü AK Parti'yi ne yapacağını seçimlerde göreceğiz.

***


Uğur Fani

Başbakan kalkmış: 'Başınızdakinin medhiyelerini nereye koyacaksınız?' diyor. Sayın Başbakan methiyeler problem değil, büyüğümüzün size medhiyelerini, sizin ona karşı medhiyelerinizin üstüne koyacağız. Ama 'alim müsvettesi, çete, paralel yapı, vatan hainleri, yabancıların maşaları, inlerinden çıkaracağız' vb. bilumum hakaretlerinizi nereye koyacağımızı şimdilik bulamadık. Sanırım bunların sığabileceği kutularımız olmadığına göre seçimlerde size iade etmek durumunda kalacağız.

***


Beytullah

Anlamak zor geliyor olabilir. Yada anlamamak kolayımıza kaçıyor herhalde. Merak ediyorum bu insanlar bu yazıları okurken kalpleri sızlanmıyormu kendilerine?. Biz ne yaptık demiyorlar mı acaba? yada para daha tatlı olduğundan işin içine nefis girdiğinden batacağını bile bile bataklığa dalıyorlar. Ama biz hem inanıyor hemde biliyoruz ki Allah'ın adaleti var. O adalet bizim kılıcımızdır. VESSELAM...

***


Sade Vatandaş

Artık bu memleket de ayakkabı kutusu diye ıfade kullanmak, göz altına alınma sebebi oldu. Yazık, tek partili döneme dönmeye ramak mı kaldı?

***

5- 'Şeyh Nurettin Mutlu: Hocaefendi'ye hakaret gönülleri yaralar'

Ahmet POLAT

Hepimiz ev ev dolaştık AKP'ye oy topladık. Hatta bir gün bir değerli arkadaşım bana dedi ki abi hiç olmasa yengemiz kendi partisine sende AKP'ye ver dedi. Bende o çok değerli sanatçı olan arkadaşımı kırdım ve dedim ki 'Bin oyum olsa hepsini AKP'ye verirdim'. Ama maalesef bu günde haşhaşi olduk.

***


Alperen Türkoğlu

Adamların hayalini görüyor musunuz! Bizim o kadar bağımsız Türk devletlerimiz bir o kadar da özerk Türk bölgeleri var. Hatta farklı ülkelerin egemenliğinde yaşayan milyonlarca soydaşımız var. Siyasi, iktisadi veya kültür alanında kayda değer bir şey yapabildik mi? Turan'a hayal diyenler, onu görmezden gelenler şu bölücülere bakın da ufkunuz genişlesin! Ahh Hizmet, iyi ki varsın, yoksa bir avuç ülkeyi bile bir arada tutamayan bu insanlarla dünyaya talip olmak mümkün olur mu?

***


Ali Yirmibir

Halkımız kimin kim olduğunu biliyor. Hocaefendi de takipçileri de bırakın başkalarını dinlemek için düzen kurmak yanındakiler konuşurken kulak kabartmaktan bile kaçtığını milletimiz bilmiyor mu sanıyorlar?

***

8- 'Melih Gökçek'in hizmette öncelik kriteri 'en fazla oy'

Mahmut Kanatlı

Allah aşkına bu nasıl bir akıl tutulması ya. Bu bana oy vermeyene hizmet yok demek. Nerede o balkon konuşmaları, nerede herkesi kucaklamalar? Geldiğiniz noktaya bakın! Allah aşkına, dar bir çevreye hızla hapsoluyorsunuz. Açın kollarınızı, herkesi içine alın. Allah size fırsat vermiş, tepmeyin bunu. Küçülüp fanatikleşmeyin. Sonra Allah bu fırsatı alır elinizden, yazık etmeyin kendinize.

***


Sami Can

Size şu kadarını söyleyeyim; yakın çevremde malum partinin partizanları, gece 11'e kadar bekleyip karar kurulunu izliyorlar, başta yeğenim olmak üzere... En çok izledikleri kanal Samanyolu Haber, en çok tıkladıkları site ise 'Samanyoluhaber.com'. Emin olun, birşey bulmak için de zaman gazetesini didik didik okuyorlar. Ne güzel değil mi?

***

10- 'Abdullah Öcalan'a özgürlük için imza topladılar!'

Mehmet Fatih

Hizmet erlerine suçlama, teröriste özgürlük. Bu nasıl bir çelişkidir. İşte şimdi tam 'ahir zaman' oldu.

***


JohnnyDepp

Başbakan'a helal olsun diyenler; baylar ve bayanlar! Bu ülkede sizin gibi düşünmeyenlerin yasama hakkını ve düşünce özgürlüğünü kabul edecek kadar vicdanınız yok mu? Demokrasi anlayışınızın sınırı bu mu? Eğer Başbakan bu tür durumlardan rahatsızsa kendi partisini savunmasi icin birilerine talimat verir. İşine gelmeyeni ekrandan silmek, işinden etmek, ne insaniyete ne islamiyete sığar. Ülkenin Başbakanı biraz geniş ufuklu olmalı, herkesi kucaklayabilmeli. Kabadayılık rejimine doğru tam hız ilerliyoruz..

SAMANYOLUHABER
<< Önceki Haber Günün en beğenilen yorumları! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER