Habertürk bekleneni yaptı ve yayını yine kesti!

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Habertürk'e gönderme yaptı. Habertürk canlı yayınladığı konuşmayı o esnada bir anda kesti.

Habertürk Bahçeli'nin konuşmasını yine kesti!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında "Alo Fatih... MHP fırtına gibi geliyor, tehlike gibi geliyor. Bu nedenle yayınımızı derhal kesin ve sahibinize durumu takla ata ata bildirin" dedi. Habertürk televizyonu canlı verdiği konuşmayı o esnada kesti.


Radikal'in haberine göre, MHP lideri Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kamuoyuna açıkladığı yolsuzluk fezlekesinde geçen konuşmalarla ilgili eleştirilerini sürdürdü. Tapelere yansıyan konuşmalara göre Bahçeli’nin sözleri Habertürk televizyonunda alt yazıyla geçerken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Ciner Yayın Holding Başkanvekili Mehmet Fatih Saraç’ı aramış MHP liderinin sözlerinin kaldırılmasını istemişti. Bahçeli, bu konuşmaya göndermede bulanarak “Başbakan Erdoğan bu sözlerimize ilk telefonla Fatihlerine telefon yağdıracaktır. Erdoğan’ın paralı askerleri, medyadaki soytarıları 24 Alo Fatih hattı biz konuşurken sürekli açıktır bizi dinlemektedir. Aslan parçası fatihleri tetikte beklemişlerdir. Şimdi de biz Fatihçiklere sesleniyoruz. MHP fırtına gibi geliyor, tehlike gibi geliyor. Bu nedenle yayınımızı derhal kesin ve sahibinize durumu takla ata ata bildirin “ dedi. 

MHP Genel Başkanı’nın konuşmasını canlı veren Habertürk televizyonu bu sözler başladığı anda yayını kesti.


<< Önceki Haber Habertürk bekleneni yaptı ve yayını yine kesti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER