Komutanlar neden tutuklandı? - Video

''Balyoz Planı'' davasına bakan İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, komutanların da aralarında bulunduğu 134 sanığın tutuklanmasına karar verdi.

Komutanlar neden tutuklandı? - Video

''Balyoz Planı'' davasına bakan İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, aralarında Özden Örnek, Halil İbrahim Fırtına ve Engin Alan'ın da bulunduğu 134 sanığın tutuklanmasına karar verdi. Mahkeme tutuklama kararına, delillerin henüz toplanmamış olması, kuvvetli suç şüphesi, adli kontrol hükümlerinin suç şüphesi karşısında yeterli olmayacağı, delilleri karartma ihtimali ile CMK 100 maddesindeki katalog suçlardan olmasını gerekçe olarak gösterdi. İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza ve infaz Kurumları Yerleşkesindeki salonda görülen duruşmada, Cumhuriyet Savcısı Savaş Kırbaş'ın tutuklama talebini değerlendiren Mahkeme Heyeti verdiği aradan sonra aldığı kararları açıkladı.

BALYOZ'DA ŞOK GELİŞME - GELİŞMELERİ CANLI İZLEDİNİZ

Mahkeme Heyeti, tutuklanması talep edilen sanıklardan duruşma salonunda bulunan Özden Örnek, Halil İbrahim Fırtına, Süha Tanyeri'nin de bulunduğu 133 sanığın tutuklanmasına karar verdi. 29 KİŞİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI ''Balyoz Planı'' davasına bakan İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi aralarında Çetin Doğan'ın da bulunduğu 29 kişi hakkında yakalama kararı çıkardı. GÖLCÜK'TEKİ ARAMA Tutuklama kararına, Gölcük Donanma Komutanlığı'nda elde edilen deliller ile 43 klasörün etkisi olduğu iddia edildi.
<< Önceki Haber Komutanlar neden tutuklandı? - Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER