Muhabirler canlı yayına böyle çıktı!

Samanyolu Haber Televizyonu İstanbul, Ankara ve İzmir'de bir çok noktadan 1 Mayıs'ı takip etti. Gazdan etkilenmemek için maskeyle canlı yayına çıkan muhabirler gaz nedeniyle zaman zaman konuşmakta zorluk çekti.

Muhabirler canlı yayına böyle çıktı!

Zaman zaman gerginliğin arasında kalan muhabirler, olayları sıcağı sıcağına aktardılar...

Sabah erken saatlerden itibaren Beşiktaş'ta toplanan gruplar, Taksim Meydanı'na doğru yürümek istedi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, grubu dağılmaları yönünde uyardı. Uyarıya rağmen dağılmayan gruptakilere polis, tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Bu arada basın mensupları ve vatandaşlar gazdan etkilendi. Müdahaleye rağmen taşlı saldırıya devam eden grup üyelerinden bazıları ara sokaklara kaçtı.

Daha sonra ara sokaklardan çıkan marjinal gruplar polislere saldırdı. Polis saldırılara  tazyikli su ve biber gazı ile karşılık verirken, basın mensupları da görevlerini yapmakta zorluk çekti.




Samanyolu Muhabiri Yakup Sağlam Barbaros Bulvarı'ndan yaşananları anlatırken gazdan etkilendi.  Olay yerindeki olayları anlatmaya çalışan Sağlam gaz nedeniyle konuşmakta hayli zorlandı.























Samanyolu Haber muhabiri Mustafa Kurtaran,  Gazi Caddesi'nde yaşananları aktardı. Kurtulan, Şişli'nin savaş alanına döndüğünü söyledi.








































'1 Mayıs İşçi Bayramı'nı anlatan en iyi iki kare... 1 Mayıs çelengi bu hale geldi. Ve "işçi bayramı"nı kutladı





Barbaros Bulvarı'nda durum ara ara sakinleşirken, ara sokaklarda saklanan göstericiler zaman zaman taşlarla polise saldırdı. Buradaki gelişmeleri Samanyolu İstihbarat Şefi Fatih Akalan aktardı.




Ankara'da ise Tandoğan Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları... Samanyolu Ankara muhabiri Nur Çapkın, Tandoğan Meydanı'ndan gelişmeleri canlı aktardı. 




İzmir'de sesiz 1 Mayıs... Samanyolu İzmir Temsilcisi Akif Akyüz, İzmir'deki 1 Mayıs'ın sakin geçtiğini aktardı.




Dolmabahçe Sarayı'nın önünde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Alınan önlemlerle caddelerin bomboş olması dikkat çekti.


SAMANYOLU HABER HER YERDE







































































<< Önceki Haber Muhabirler canlı yayına böyle çıktı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER