Operasyonda şok rüşvet görüntüsü!

Operasyona ilişkin polisin teknik ve fiziki takip sırasında çektiği yaklaşık 100 kadar rüşvet görüntüsü fezlekede yer aldı.

Operasyonda şok rüşvet görüntüsü!

İzmir Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen ihaleye fesat karıştırmak ve limanlardaki işlemlerde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla başlatılan ve 5 ilde sürdürülen operasyonda 8’i TCDD personeli olmak üzere 25 kişi gözaltına alındı. Operasyona ilişkin polisin teknik takip ve fiziki takip sırasında çektiği iddia edilen 100 kadar rüşvet görüntüsü de fezlekede yer aldı.

İzmir Emniyeti, dün, sabahın ilk saatlerinde İzmir Liman İşletme Müdürlüğü başta olmak üzere bazı adreslere baskın düzenledi. Operasyon için dün sabah 06.00’da düğmeye basıldı. Beş ilde süren operasyonun İzmir ayağında 25 kişi gözaltına alınırken Türkiye çapında 37 kişilik gözaltı listesi bulunduğu öne sürüldü.

Fotoğraflar fezlekede


Hürriyet'in haberine göre, operasyona ilişkin polisin teknik ve fiziki takip sırasında çektiği yaklaşık 100 kadar rüşvet görüntüsü fezlekede yer aldı. Tutanaklara göre bir şirket yetkilisi M.T.U. ile bir TCDD yetkilisi bir alışveriş merkezinin özürlüler tuvaletinde rüşvet alışverişi yaptı. Bir diğer görüntüde ise İzmir Liman İşletme Müdür Yrd. B.B. kendi odasında ile bir firma yetkilisi olan K. İle görüşüyor.


<< Önceki Haber Operasyonda şok rüşvet görüntüsü! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER