Hamza Akgül: Aile ortamı sahaya yansıdı


PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un Başkan Yardımcısı Hamza Akgül, iyi bir ivme yakaladıklarını belirterek, bu başarıyı önümüzdeki haftalarda da sürdürmek istediklerini söyledi.

Son haftalarda güzel sonuçlar aldıklarını kaydeden Akgül, "Camia olarak bu sonuçlardan dolayı mutluyuz. Takım içerisinde güzel bir arkadaşlık ve aile ortamı var. Bu aile ortamı saha içerisinde de meyvelerini vermeye başladı. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Artık önümüzdeki Nazilli Belediyespor karşılaşmasına bakıyoruz. Bu maçtan da güzel bir sonuç almak istiyoruz." diye konuştu.

Adanaspor Türkiye Kupası F Grubu ikinci hafta maçında Nazilli Belediyespor'u konuk ediyor. 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda 24 Aralık Perşembe günü saat 18.00'de oynanacak mücadele öncesi son antrenmanını yapan turuncu beyazlılar, hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Osman Yereşen Tesisleri'nde son antrenmanını gerçekleştiren Adanaspor çalışmalarına ısınma hareketleriyle başladı. 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam eden antrenmanın son bölümünde iki gruba ayrılan futbolcular, dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman taktik çalışmasıyla tamamlandı. Öte yandan ayağında ağrı hisseden Cem Özdemir ve hafif sakatlığı bulunan genç kaleci İrfancan Eğribayat antrenmana katılmadı.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ikinci haftasında Adanaspor ile Nazilli Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmayı Erkoç Doğan yönetecek.

Adanaspor'un alt yapısında top koşturan ve A takım ile antrenmanlara çıkan Burak Yıldır'a antrenman sonrası takım arkadaşları sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Karşılaştığı sürpriz karşısında heyecanını gizleyemeyen genç oyuncu doğum günü pastasının üzerindeki mumları üfleyerek tebrikleri kabul etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Hamza Akgül: Aile ortamı sahaya yansıdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER