İmim nikahlı eşinin mezarını taşıyan adamın işyerine kütükle saldırı

İmim nikahlı eşinin mezarını taşıyan adamın işyerine kütükle saldırı

Aydın'ın Köşk ilçesinde, imam nikahlı eşinin cenazesini, mezarını gizlice açıp başka yere taşıdığı iddia edilen 60 yaşındaki Mustafa Kansu'nun işyeri saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz bir genç tarafından büyük bir çam kütüğüyle işyerinin camı kırıldı.

Umurlu Mahallesi'nde yaşayan Mustafa Kansu, çocukluk aşkı olan Nuray Kocakulak'a, onun eşi ölünce imam nikahı kıydı. Kocakulak, 22 Mayıs 2015 tarihinde hayatını kaybetti. Onun için ayırttığı mezara gömülesine, kadının çocukları müsaade etmedi. Kendi yakınlarının bulunduğu mezarların yanına defnettiler. Kansu ise iddiaya göre bir gece mezarı kazarak, Nuray Kocabıyık'ı alıp kendi istediği mezara taşıdı. Savcılığa intikal eden vakada, Kocakulak'ın nerede gömülü olduğunun belirlenmesi için mezarın açılması bekleniyor.

İşyerini bugün açmayan ve gözaltına alındığı iddia edilen Mustafa Kansu'nun, gözaltına alınmadığı öğrenildi. Ayrıca işyerine yapılan saldırıdan dolayı da şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Bu arada Kansu'nun, Gökkiriş Mahallesi'nde Hacet Dede olarak bilinen türbenin yanında, Nuray Kocakulak adına bir mescit inşaatı başlattığı öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber İmim nikahlı eşinin mezarını taşıyan adamın işyerine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER