Ozan Tufan transferi ne olacak?

3 büyükler arasındaki Ozan Tufan yarışı baya kızıştı. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Ozan Tufan’ı Beşiktaş’a satmayacağını söyledi.

Ozan Tufan transferi ne olacak?

Kartal, Bursaspor’un 20 yaşındaki ön liberosu Ozan Tufan’ın transferinde mutlu sona yakın... Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş’in uzun süredir ısrarla kadrosunda görmek istediği Ozan için kesenin ağzını açtı. Siyah beyazlıların 7 milyon Euro ve 1 futbolcu karşılığında genç futbolcuyu renklerine bağlamaya çok yaklaştığı öğrenildi.

Beşiktaş’la daha önce yapılan görüşmelerde rakamı 9 milyon Euro’ya kadar çıkaran Bursaspor’un da, son teklife sıcak baktığı belirtildi. Bu sıcak gelişmeler sonrası dün akşam Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş ve Ozan Tufan, Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan Profesyonel Futbolcular Derneği ödül gecesinde bir araya geldi.

“OZAN’I KİM TAKIMINDA İSTEMEZ Kİ?”


Siyah beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, Ozan Tufan’ı arayıp görüştünüz mü sorusuna, “Hayır, ben hiçbir futbolcuya böyle bir teklifte bulunmadım. Bunu ben değil yetkili merci ve yönetim kurulu üyelerimiz yapar. Ne ben Ozan’ı aradım, ne Ozan beni aradı. Zaten Ozan bu konuda ne beni ne de babasını dinler” ifadelerini kullandı.

Ozan Tufan da bunu doğrulayarak, “Şenol Hocam ne söylüyorsa doğrudur” dedi. Güneş, “Ozan Tufan’ı takımınızda görmek istiyor musunuz” sorusuna ise, “Bir teknik direktör Ozan’ı takımında görmeyi elbet ister, o beraber çalıştığım bir oyuncu... Ben Arda’yı da Messi’yi de takımımda görmek isterim” karşılığı verdi. Ozan’ın, yarın İstanbul’da Beşiktaş’a imza atabileceği öğrenildi.Hüriyet BÖLÜKBAŞI: BEŞİKTAŞ'A SATMAYACAĞIM
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, takımdan gitmek istediğini açıklayan Ozan Tufan’ı Beşiktaş’a satmayacağını, gerekirse Vakıfköy’e göndereceklerini söyledi.

Ozan Tufan ile ilgili kararı bugün yapacakları yönetim kurulu toplantısında vereceklerini ifade eden Bölükbaşı, sadece Beşiktaş’tan değil, başka takımlardan da teklifler aldıklarını ve hepsini değerlendireceklerini ifade etti. Bölükbaşı, teklifi ne kadar yükseltirse yükseltsin Ozan’ı Beşiktaş’a kesinlikle satmayacaklarını ifade etti.

NTV Spor canlı yayınına telefonla bağlanan Bölükbaşı, genç futbolcunun transferi konusunda şu değerlendirmeleri yaptı:
“Ozan Tufan gitmek istediğini söyledi. Bu konu çok uzadı. Bugün hocamız ve yönetimle konuşup kararı vereceğiz. Ozan ile bir sorun yoktu ama farklı nedenlerle birden gitmek istediğini söyledi. Kafalarında neler var bilmiyorum ama tahmin ediyorum. İstanbul takımlarına gitmek, daha yüksek ücret almak gibi gerekçeleri var. Ozan’ın maaşına iyileştirme yapmak için teklifte bulunduk. Bu konuda gereken şeyleri de yaptık. Bu aşamadan sonra para konusunu konuşmuyorum. Ozan’ın Beşiktaş’a gitmek istemesi benim için önemli değil. Kendisi için önemlidir. Bugün kararı vereceğiz. Bizim için para bundan sonra önemli değildir. Biz Ozan'ı kazanmak istiyorduk ama Bursaspor'da oynamak istemiyor. Bu aşamadan sonra ya satacağız ya da altyapıya göndereceğiz.”
<< Önceki Haber Ozan Tufan transferi ne olacak? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER