Kimse Yok Mu Kocaeli Şubesi'nden 300 öğrenciye kırtasiye yardımı


Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi, ihtiyaç sahibi 300 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. Dernek şubesinden yapılan açıklamaya göre, her yıl eğitim-öğretim dönemi başlangıcında ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye, okul araç ve gereçlerini karşılayan Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi okulların açılmasıyla birlikte eksiklerini tespit ettiği yoksul öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.

Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Topçu, yaptığı açıklamada, "Derneğimize kayıtlı olan ihtiyaç sahibi ailelere yıl içinde giyim, gıda, temizlik ve diğer yardımlar konusunda yardımcı oluyoruz. 2015-2016 eğitim ve öğretim dönemine girerken çocuklarımızın kırtasiye ihtiyaçlarını da karşılayabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm evlatlarımızın başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini diliyorum." dedi.

Aileleriyle birlikte yardımları almak için gelen çocuklar, hediye edilen kırtasiye malzemelerini gördüklerinde sevinç yaşadı. Kimse Yok Mu Derneği, maddi imkânsızlıklar yüzünden öğrenimine devam edemeyen öğrenciler için sağladığı imkânlarla binlerce çocuğun geleceğine ışık tutuyor. Yoksullukla mücadelede eğitim ve öğretime büyük önem veren Kimse Yok Mu, içinde bulunduğumuz 2015-2016 eğitim-öğrenim döneminde yeni bir projeyle daha ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Kocaeli Şubesi Dernek binasına randevu sistemi ile davet edilen kayıtlı aileler, çocukları için çanta, defter, kıyafet ve kırtasiye malzemeleri temin edildi. Çocukları okula başlayan aileler, yapılan kırtasiye yardımı ile büyük bir yükten kurtulduklarını ve çocuklarının sevinçle okula gittikleri söyledi. Aileler, her sene bu yardımı dört gözle beklediklerini de belirtti. CİHAN
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu Kocaeli Şubesi'nden 300 öğrenciye kırtasiye... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER