Motivasyon Koçu Akay: Korkularınızı yüzleşerek yenersiniz


Canik Başarı Üniversitesi'nde öğrencilerle buluşan İfade Eğitmeni ve Motivasyon Koçu Volkan Akay, öğrencilere olaylar karşısında küsmek yerine kendilerini ifade etmenin yollarını aramalarını söyledi.

Başarı Üniversitesi Kulüpler Ofisi tarafından düzenlenen söyleşide konuşan İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Görevlisi Akay, öğrencilere şimdiye kadar yaklaşık 100 bin kişinin seyrettiği "Bıktımmm Laaan" konuşmasıyla seslendi. Söyleşide insanların kendilerini rahat hissetmelerini istediğini, her şeyin üst üste geldiği bir anda, insanların küsmek yerine kendilerini ifade etmeleri gerektiğini belirten Akay, her insanın içindeki enerjiyi ortaya çıkarmasını ve kendi potansiyelini yaşamasını, korkulara yenik düşmek yerine onlarla yüzleşerek onları yenebileceğini ifade etti. Güncel olaylardan örneklerle konuşmasına heyecan katan ve "Kimseye bir şey öğretmek gibi bir derdimiz yok" diyen Akay, "İnsanlara bildiklerini hatırlatmak, hatırladıklarını pekiştirmek ve kaldıkları yerden büyük bir güven, istek ve güçle devam etmelerini sağlamak amacımızdır." diyerek söyleşisini sonlandırdı.

Konuşmadan keyif aldıklarını kaydeden öğrenciler ise, duyguların ifade edilmesinin kötü bir şey olmadığı, aksine insanın birey olmasına yardım ederek insanın ruhuna özgürlük kattığı düşüncesini kendilerine kazandırdığı için Akay'a teşekkür etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Motivasyon Koçu Akay: Korkularınızı yüzleşerek yenersiniz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER