Kız arkadaşını 26 yerinden bıçaklayan zanlı 7 aydır kayıp


Kendisinden ayrılan hostes kız arkadaşı B.Ç.'yi 26 yerinden bıçaklayan ve 7 aydır firarda olduğu için yakalama kararı bulunan T.M. hakkında, 'Tasarlayarak öldürmeye teşebbüs' suçundan açılan davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada ifade veren hostes B.Ç., "Yapma diye çığlıklar attım ama o tek kelime etmeden defalarca bıçakladı. Boğazımı kesecekti." ifadelerini kullandı.

Özel bir hava yolu şirketinde hostes olan B.Ç. (25), internet üzerinden tanıştığı hukuk fakültesi öğrencisi T.M. (22) ile arkadaşlık etmeye başladı. Çiftin evlilik planları yaptıkları sırada T.M.'nin bir tartışmada genç kıza yumruk atarak burnunu kırmasıyla son buldu. B.Ç. bu olay nedeniyle savcılığa başvurdu. Ancak araya giren aileler genç kızı şikayetinden vazgeçirdi. Daha sonra şiddet olayları devam edince 25 yaşındaki hostes ayrılık kararı alarak erkek arkadaşını terk etti. Bu kararı kabullenmeyen T.M., farklı zamanlarda B.Ç.'nin yolunu kesti. Hostes kız, gerek telefonla mesaj atarak, gerekse yüz yüze kendisini ve ailesini ölümle tehdit eden eski erkek arkadaşı hakkında Anadolu Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

BIÇAKLI TEHDİT VE HAKARETTEN DAVA

T. M., 2015'in Şubat ayında B.Ç.'yi bıçakla tehdit etti. Bu suçlama yüzünden hakkında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan T.M., Nisan ayında da, B.Ç. ile anne ve babasını tehdit etti. Hostes B.Ç.'ye, "Seni ve aileni mahvedeceğim" diye mesaj atan zanlı hakkında bu suçtan da 3 yıla kadar hapis istemiyle bir dava daha açıldı. T.M. hakkında ayrıca, hostes kız arkadaşına yaklaşmama kararı verildi. Bu sırada genç kız, C.Ç. isimli bir kişinin, sosyal paylaşım sitesinden kendisine yaptığı arkadaşlık teklifini kabul etti. Bu kişi ile bir süre yazışan B.Ç., bu kişinin ayrıldığı erkek arkadaşı olduğundan habersiz randevu teklifini kabul etti. 29 Ağustos 2015'te randevu yerine giden B.Ç., arkasından gelen eski erkek arkadaşı tarafından 26 yerinden bıçaklandı. Saldırı sonrası dalağı alınan B.Ç., uzun süre hastanede tedavi gördü.

SALDIRGAN HAKKINDA AĞIR CEZA MAHKEMESİ'NE DAVA AÇILDI

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten savcılık, 7 aydır yakalanamayan T.M. hakkında, "Tasarlayarak öldürmeye tam teşebbüs" suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen ilk duruşmaya, hostes B.Ç.,ailesi ve tanıklar katıldı. Hostes B.Ç. verdiği ifadede, kendisine şiddet gösteren ve tehdit eden T.M.'den şikâyetçi olup ayrıldıktan sonra, instagram'dan C. Ç. isimli bir kişi ile yazıştığını belirterek, "3 gün mesajlaştık, sonra buluşmaya karar verdik. İlk buluşmamız olacaktı. Buluşma yerinde birden bir koşma sesi duydum. Baktım T.M. üzerime geliyor. Meğer tuzak kurmuş. Sırtım ona dönüktü. Eliyle belimden tuttu, sırtıma 3-4 kez bıçakla vurdu. Sonra beni sırt üstü yere yatırdı ve elindeki bıçakla defalarca bıçakladı. Boğazıma hamle yaptı ama ellerimle engelledim. O nedenle ellerimde kesikler de oluştu. Ellerimle engel olmasaydım boğazımı kesecekti. Ben, 'yapma' diye çığlıklar attım ama o tek bir kelime söylemedi. Firarda olmasına rağmen halen arkadaşları aracılığıyla bana ulaşmaya çalışıyor. Ayrıca İnstagramdan, benim doğum günümü kastederek, "Sana 28 Mart'ı göstermeyeceğim" diye tehdit etmeye devam ediyor." diye konuştu.

ZANLI AYRILIĞI HAZMEDEMEDİĞİ İÇİN KIZ ARKADAŞINI BIÇAKLAMIŞ

Duruşmaya tanık olarak katılan T.M.'nin arkadaşlarından Veysi Balcı, sanığın ayrılığı hazmedemediğini belirterek, "Bana, evleneceklerini ama kızın onu terk ettiğini söyledi. Kızı vuracağını söyleyince ona, 'gençliğini yakma' dedim. Ama dinletemedim." dedi. Olayı gören üç tanık da, T.M.'nin kızı yerde defalarca bıçakladığını belirtti.

Duruşma, T.M.'nin yakalanmasının beklenmesi ve dinlenmeyen tanıkların gelmesi için ertelendi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kız arkadaşını 26 yerinden bıçaklayan zanlı 7 aydır... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER