Metin Albayrak: Osmanlıspor'u yenip lider döneceğiz


Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, camia olarak tek yürek olduklarını belirterek, "Bu hedef doğrultusunda Allah izin verirse gidiyoruz. Osmanlıspor'u da yenip lider olarak döneceğiz." dedi.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak ve kaleci Günay Güvenç, Üsküdar'da Türkiye'nin en büyük Kartal Yuvası'nın açılışına katıldı.

Törende basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Metin Albayrak, şöyle konuştu: "Türkiye'deki en büyük Kartal Yuvasını açıyoruz. İlk geldiğimiz günden bugüne çok yol kat ettik. 19 mağazası ile Türkiye yaygınlığı az olan, taraftarlarımızın eksikliğini hissettiği Kartal Yuvalarını bugün 70'e ulaştırıyoruz. Bunun gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Tüm taraftarımıza ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun."

GÜNAY GÜVENÇ: ÖNEMLİ BİR OSMANLISPOR MAÇI VAR ONA ODAKLANDIM

Kaleci Günay Güvenç ise mağazanın açılışıyla ilgili olarak, "Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah daha da gelişir Kartal Yuvaları. Bir de neden Avrupa'ya yaymayalım, Beşiktaş, büyük bir kulüp Avrupa'da daha çok tanınması gereken bir kulüp. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

Ara transfer döneminde Beşiktaş'ın gündeminde kaleci olması ve Başkan Fikret Orman'ın transfer açıklamasıyla ilgili bir soru üzerine genç kaleci, "Ben bu konuya cevap veremem vermek de istemiyorum. Önemli bir Osmanlıspor maçı var ona odaklandım. Gerisine hocalarımız ve yönetimimiz karar verir. Karar ne olursa olsun Beşiktaş'ın menfaatleri ve geleceği için olur. O yüzden son üç maçımıza odaklanalım ve kazanalım. Gerisine yönetimimiz karar verir." cevabını verdi.

Günay, Süper Lig'in 16. haftasında pazartesi günü deplasmanda Osmanlıspor'la yapacakları maçla ilgili de "Osmanlıspor maçı da Galatasaray maçı gibi ikisi de 3 puan. Biz iyi top oynuyoruz. Bunu sürekli oynamamız lazım. Uzun bir maraton. Biz kendimizden eminiz burada da 3 puan alacağız. İnşallah böyle devam eder." ifadelerini kullandı.

ALBAYRAK'TAN TRANSFER VE KALECİ SORULARINA CEVAP

Günay'a sorulan kaleci transferi ve kaleyi kimin koruyacağı yönündeki sorular üzerine araya giren Basın Sözcüsü Metin Albayrak ise Beşiktaş forması giyen her futbolcunun önemli ve değerli olduğunu dile getirdi. Metin Albayrak, sözlerini şöyle tamamladı: "Kaleye kim geçer? Tolga kaptanımız geçer. O kenarda olduğu zaman Günay ona destek verir. Günay kaleye geçtiği zaman Tolga ona destek olur. Abi kardeşlik havasında gider. Üçüncü kaleci gelirse de üçünün arasında rekabet olur. Kim iyi oynarsa o kaleye geçer. Yenildiğimizde de takım olarak yeniliyor, yendiğimizde de takım olarak yeniyoruz. Çok iyi bir hava yakaladık ve çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Başkanımızdan yönetimimize, teknik ekibimizden futbolcumuza ve taraftarımıza bir yürek olduk. Bu hedef doğrultusunda Allah izin verirse de gidiyoruz. İnşallah Osmanlıspor'u yenip lider olarak İstanbul'a geri geleceğiz."
CİHAN
<< Önceki Haber Metin Albayrak: Osmanlıspor'u yenip lider döneceğiz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER