MHP Afyon teşkilatı seçimde müzik çalmama kararı aldı


Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Afyonkarahisar Teşkilatı, seçim süresince partinin seçim araçlarında müzik çalmama kararı aldı.

MHP İl Başkanı Raşit Demirel seçim sürecinde, seçim araçlarında müzik çalınmayacağını söyledi. Her gün şehit haberleri nedeniyle büyük acı yaşadıklarını ifade eden Demirel, bu nedenle seçim araçlarında müzikli propaganda olmayacağını kaydetti. Demirel, "Önümüzdeki genel seçimlerde, her gün vatan evlatlarının toprağa düştüğü, anaların gözyaşlarının sel olduğu bir ortamda seçim araçları ile seçim müziği çalmayı şehitlerimizin aziz hatıralarına uygun bulmadığımız için böyle bir karar aldık. Halkımızın da bu yönde düşüncesinin olduğunu bildiğimiz için müzikli propagandayı iptal ettik." dedi.

Tüm siyasi parti temsilcilerine seslenen Demirel, bu kararlarının diğer siyasi partilere de örnek olmasını diledi. Diğer siyasi partilerin de bu yönde karar almasını isteyen Demirel, "Böylesi acılı bir ortamda seçim şarkılarıyla meydanlarda yer alınmasının uygun olmadığını düşünüyoruz. Aynı duyarlılığın diğer siyasi partilerde de yer alacağını umut ediyoruz." açıklamasını yaptı. CİHAN
<< Önceki Haber MHP Afyon teşkilatı seçimde müzik çalmama kararı aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER