MHP milletvekili adayı Maral, seçilirsem Ronaldo'yu Mardin'e getireceğim

MHP milletvekili adayı Maral, seçilirsem Ronaldo'yu Mardin'e getireceğim

MHP Mardin milletvekili adayı Behlül Murat Maral, milletvekili seçildiği takdirde Real Madrid'in ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo'yu Mardin'e getireceğini söyledi.

MHP milletvekili adayları Behlül Murat Maral ve Mehmet Salih Karaaslan, seçim çalışmaları kapsamında Mardin'de basın mensupları ile bir araya geldi. Milletvekili seçildiği takdirde Mardin'i bir kültür ve sanat şehri yapacaklarını belirten Maral, "Sivil Toplum Örgütleri'nde çok ciddi araştırmalar yaptım. Mardin'i kültür ve sanat başkenti yapacağız. İşsizliğe çare olamaya çalışacağız. Milletvekili seçilirsem kültürle sanat ve spora çare olmaya çalışacağız. Dünya starlarını Mardin'e getireceğim. Google bakın hangi ünlü sanatçılarla çalıştığımızı görürsünüz. Benim menajerim Savaş Menteş'tir . Geçtiğimiz günlerde Cristiano Ronaldo 'yu Çeşme'de misafir ettik. Cristiano Ronaldo dahil yaklaşık 250 dünya starı ile diyaloğumuz var. Onları Mardin'e getireceğiz. Ronaldo'nun Mardin'e gelmesi Mardin'in turizminin canlanması demektir. Esnaf kan ağlıyor. Esnafın durumuna el atacağız." dedi.

Saffet Sancaklı'nın yeğeni olduğunu kaydeden Maral, Mardinspor ile de yakından ilgileneceklerini ifade etti.

"İSTİHBARATTA TAM BİR KOMEDİ YAŞANIYOR"

Çözüm sürecinin geldiği noktayı eleştiren MHP Mardin milletvekili adayı, şunları kaydetti: "Israrla bu çözüm süreci noktasında devam ettiler. Sonra her zaman olduğu gibi yine hata yaptık noktasına geldiler. Her zaman yaptıkları gibi yine hata yaptık deyip çekiliyorlar. Şimdi doğu, güneydoğunun hali bellidir. Mayınlar döşenmiş bir de çocuk oyuncağı değil. 3 kilo 5 kilo değil. 500 kilo 1 ton mayın döşemişler. Adamlar ne zaman döşediler. Bunları döşerken Milli İstihbaratı neredeydi. MİT başkanı milletvekili adayı oldu. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yoktur. Adaylıktan istifa edip tekrar MİT'in başına geçmesi yanı bunlar tamamen komedi. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir olaya rastlayamazsınız. İmkansız olay yaşanıyor. Akıllarını tamamen yitirmişler."

Hükümetin çözüm sürecinde örgüte tolerans sağladığını belirten MHP Mardin milletvekili adayı Behlül Murat Maral, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dolayısı ile olaylar buraya kadar geldi. Evlerde terör örgütünün silahları her türlü mühimmat bunlar çözüm sürecinde oldu. Valilere tam yetki verdiler. Şimdi, diyorlar 'valiler bizi yanlış anladılar' Dolayısı ile halkımız her şeyin farkına vardı. Bunlara 1 Kasım'da halkımız gereken cevabı verecektir."

Behlül Murat Maral, 12 Eylül döneminde bile medyaya bu kadar baskı yapılmadığını kaydetti.

"KÜRT SORUNU YOKTUR PKK SORUNU VARDIR"

Türkiye'de Kürt sorunu olmadığını PKK sorunu olduğunu kaydeden MHP Mardin milletvekili adayı, "En başından beri söyledik. Kürt sorunu diye bir şey yoktur. Biz kız aldık kız verdik. Bizim üç tane Kürt kökenli gelinimiz vardır. Bu ülkede polisi, askeri subay, savcı, hakim, milletvekili, bakan devletin içinde her türlü görev yapabiliyorsa demek ki bu ülkede Kürt sorunu yoktur. Bu ülkede PKK sorunu vardır. Kürtler bin yıllık kardeşimizdir. Dış mihrakların oyunu ile bu olaylar yaşanıyor. Benim sloganım da 'Hepimiz biriz kardeşiz' Mardin'de 20 bin oy almayı hedefliyoruz. Yerli bir adayım. Midyat'ın çocuğuyum. Mardinlilerin desteğini bekliyorum." diye konuştu.

AK Parti teşkilatından istifa edin MHP'den aday olan Mehmet Salih Karaaslan da AK Parti'nin artık halkın ihtiyaçlarına cevap veremediğini ifade etti.
CİHAN
<< Önceki Haber MHP milletvekili adayı Maral, seçilirsem Ronaldo'yu Mardin'e... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER