MHP'den 'beyaz çoraplılar'a ilk yorum

Genel merkez yöneticileri, espriyle başlayan beyaz çorap hareketine espriyle karşılık verirken, “İyi oluyor. Böylece kim muhalif anlayabiliyoruz. Biz bu hareketi destekliyoruz” değerlendirmesi yapıyor

MHP'den 'beyaz çoraplılar'a ilk yorum

MHP’de muhaliflerin sosyal paylaşım sitelerinde başlattığı “Beyaz Çorap Hareketi”, parti içindeki muhaliflerin MHP’de değişim isteyen mesajlarıyla yayılıyor.

MHP Genel Merkezi ise bu hareketten endişeli değil. Aksine genel merkez yöneticileri, espriyle başlayan bu harekete espriyle karşılık verirken, “İyi oluyor. Böylece kim muhalif anlayabiliyoruz. Biz bu hareketi destekliyoruz” değerlendirmesi yapıyor.

‘İNADINA BEYAZ ÇORAP’

Habertürk'te ye alan habere göre “Beyaz Çorap hareketi”, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yönetime geldikten sonra partide yasakladığı tutum ve davranışları simgeliyor. Sosyal paylaşım sitelerinde örgütlenen gençler arasında başlayan hareket, “beyaz çoraplı” fotoğrafların paylaşılmasıyla yayılıyor. Genel merkez tarafından bir yaptırımla karşılaşmamak için yüzlerini değil, beyaz çoraplı ayaklarının fotoğrafını paylaşanlar, MHP’de değişim çağrısında bulunuyorlar.


Bahçeli’nin Genel Başkan olduktan sonra beyaz çorabı yasaklamasını bir simge olarak kullanan muhalifler, Bahçeli’nin yönetim anlayışına karşı da beyaz çorap direnişi ile bayrak açıyor. Bahçeli göreve geldikten sonra beyaz çorap ile birlikte ayakkabının topuğuna basılmasını da yasaklamıştı.

MUHALİF BELLİ OLUR

Bu arada, Beyaz Çorap Hareketi genel merkezde endişe oluşturmadı. Genel merkez yönetimi, beyaz çorap giyilmesinin, muhaliflerin rahatlıkla ayırt edilmesini sağlayabileceğini belirtiyor. Espriyle başlayan harekete espriyle karşılık veren yöneticiler, “Daha iyi, biz de beyaz çorabından muhalifleri hemen tanırız” diye konuşuyor.


<< Önceki Haber MHP'den 'beyaz çoraplılar'a ilk yorum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER