"Milliyetçi Hareket, 1 Kasım seçimlerinde AKP'yi tarihe gömecek"



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, vatandaşın 1 Kasım'da AK Parti'yi tarihe gömeceğini iddia etti. Demirkol, "Milli iradeyi hazmedemeyen AKP tek başına iktidar olma çoğunluğunu kaybederek devlet imkan ve nimetlerinden vazgeçmemek, haksızlıkların, hukuksuzlukların hesabını vermemek adına Türkiye'yi erken seçime sürükledi. Hep söyleye geldiğimiz gibi Türkiye'nin kurtuluşu AKP'den kurtuluştadır." dedi.

Demirkol, yaptığı yazılı basın açıklaması ile gündemi değerlendirdi. Demirkol, "7 Haziran 2015 Genel seçimlerinden kısa bir süre sonra 01 Kasım 2015 tarihinde yeni bir Genel Seçime gidiyoruz. Hangi algı operasyonu yapılırsa yapılsın, hangi yalanlar söylenirse söylensin gerçeği hepimiz biliyoruz. İçinde bulunduğumuz noktanın yegane sorumlusu milli iradeyi hazmedemeyen AKP'dir. Tek başına iktidar olma çoğunluğunu kaybeden AKP devlet imkân ve nimetlerinden vazgeçmemek, haksızlıkların hukuksuzlukların hesabını vermemek adına Türkiye'yi erken seçime sürükledi." dedi.

Türkiye'nin kurtuluşunun AKP'den kurtulmakta olduğunu söyleyen Demirkol şöyle devam etti: "İnşallah vatandaşlarımız 1 Kasım'da sandıkta vereceği kararla hem AKP'den tamamen kurtulacak, hem de dertlerin tek çaresi Milliyetçi-Ülkücü Hareketi tek başına iktidar yapacaktır. Tüm yurt sathında olduğu gibi Tokat'ımızda dün olduğu gibi bu seçim sürecinde de partimizin başarısı için el ele gönül gönüle çalışıp başaracağız."
CİHAN
<< Önceki Haber "Milliyetçi Hareket, 1 Kasım seçimlerinde AKP'yi tarihe... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER