Mutlu Topçu'dan Trabzonspor yorumu: Hakem seyirciyle baskı altına alındı


Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, olaylı Trabzonspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, 60. dakikaya kadar her şeyin gayet güzel olduğunu söyledi. Topçu, gereksiz bir faul ile sonrasında ofsayttan bir gol bulunduğunu belirtip, "Tabi hakemi seyirciyle, başka şeylerle bir şekilde baskı altına alarak konum bu hale geldi." dedi.

Gaziantepspor, Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Sakat oyuncuların iyileşmesiyle birlikte kadro bütünlüğünün oluştuğu kırmızı siyahlı ekip, zorlu maça taktik ağırlıklı bir antrenmanla hazırlandı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda 2-2 biten ve hakem hatalarının yanısıra, stadyumda mahsur kaldıkları iddialarıyla da Türkiye'nin gündemine düşen Trabzonspor maçıyla ilgili konuşan teknik direktör Mutlu Topçu, şöyle konuştu:

"Önümüzdeki Medicana Sivasspor maçı dahil önümüzdeki 4 maçın 3'ünü deplasmanda oynayacağımızı belirtmiştik. Bizim açımızdan zorlu bir 4 haftalık periyot olacaktı. İçerideki Mersin İdmanyurdu maçının ardından Trabzonspor maçının önemi daha da arttı kazandıktan sonra. Ligdeki konumumuzu ne kadar iyi yere getirebilirsek o kadar önemliydi. İyi de başladık. 60'ıncı dakikaya kadar herşey gayet güzeldi. Çok daha farklı pozisyonlar da bulabilirdik açıkçası. Ama hakemi dediğiniz gibi artık bu saatten sonra çok fazla konuşmaya gerek yok. Gereksiz bir faul, sonrasında ofsayttan bir gol. Tabi hakemi seyirciyle, başka şeylerle bir şekilde baskı altına alarak konum bu hale geldi. 2-2 bitti. Herşey konuşuldu. Bundan sonra o maçla ilgili fazla bir şey konuşmaya gerek yok. O maçı geride bıraktık."

Önlerindeki Medicana Sivasspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Mutlu Topçu, "Oradan alacağımız iyi bir netice bizi daha üst sıralara taşıyacaktır. Dolayısıyla zor bir mücadele olacak ama bizim için de çok önemli bir maç." diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Medicana Sivasspor'un konumunu biliyorsunuz. Onlar da maçı kazanmak isteyeceklerdir. Güzel bir mücadele olacak. Ofansif gücü iyi olan bir takım. Biz iyi hazırlandık. Sakat oyuncularımızın iyileşmesi sevindirici. İlk defa tam takım antrenmana çıkıyoruz. Bu da güzel bir şey. Dolayısıyla biz milli takım arasında iyi bir konumda lige girmek istiyoruz."
CİHAN
<< Önceki Haber Mutlu Topçu'dan Trabzonspor yorumu: Hakem seyirciyle baskı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER