Nuh Albayrak'ın çirkin iftirasına yalanlama

Havuz medyasının Starında yazan Nuh Albayrak, bugün yine kaset iddiaları üzerinden bazı isimleri hedef alarak iftira kampanyası başlattı. Kara propaganda mahiyetindeki iftira dolu sözde haberde adı geçen Ramazan Akyürek, hakkındaki iddiaları avukatı aracılığıyla yalanladı.

Nuh Albayrak'ın çirkin iftirasına yalanlama

Star gazetesi genel yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, bugünkü yazısında kaset iddiaları üzerinden mesnetsiz iddialar ortaya attı.

Albayrak, polise yönelik algı operasyonları kapsamında tutuklanan Ramazan Akyürek'in yardımcısının Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e Kemalettin Özdemir'le ilgili bir kaseti izlettirmek istediğini, Görmez'in bunu reddettiğini iddia etti.

Ramazan Akyürek "Bu iftirayı ortaya atan “Havuz Medyası” ile bir kaç gün önce MHP Milletvekili olan Meral Akşener Hanımefendi hakkında ahlaksızca ifadeleri yayınlayanlar aynı merkezden beslenmektedir." ifadelerini kullandığı açıklamada " Diyanet İşleri Başkanından randevu almadığını kendisi ya da yardımcısını görüşmeye göndermediğini belirterek "DİB Mehmet Görmez, ya bu atılan iftiranın gerçek olmadığını açıklamalı / red etmeli ya da müfterilere şerik olmayı göze almalıdır." dedi

İŞTE AV. ADNAN ŞEKER'İN AÇIKLAMASI

Star Gazetesinin 13.05.2015 tarihli nüshasında “Diyanet Bu Yüzden Hedef Oldu“ başlıklı bir haber yayınlanmıştır. 

Önce Star Gazetesinde daha sonra “ Havuz Medyası” olarak bilinen basın yayın organlarında yayınlanan, Müvekkilim Ramazan Akyürek’in adının yer aldığı iddiaları iftira mahiyetinde hayal mahsulü ve gerçek dışıdır. 

Bu yayınları yapanların gazeteci olduklarına inanmıyoruz. Bu hayal mahsulü senaryoları yazıp yayınlayanların insanlıktan dahi nasibini  almadıkları düşüncesi bizde hasıl olmaktadır.  

Bu iftirayı ortaya atan “Havuz Medyası” ile bir kaç gün önce MHP Milletvekili olan Sn. Meral Akşener Hanımefendi hakkında ahlaksızca ifadeleri yayınlayanlar aynı merkezden beslenmektedir. 

Bu yayını yapan “Havuz Medyasının’’bu hanımefendiye attığı iftiranın mürekkebi henüz kurumamışken bu kez Müvekkilim Ramazan Akyürek hakkında yeni bir kaset iftirası ortaya atılmıştır.

"MEHMET GÖRMEZ ATILAN İFTİRAYI YALANLAMALI"

Müvekkilim Ramazan Akyürek, iftira içerikli haberde ismi geçen kişileri tanımamaktadır. Diyanet İşleri Başkanından randevu almamış, kendisi ya da yardımcısı görüşmeye gitmemiştir. Müvekkilim isminin geçtiği tüm hususlar açık bir iftiradır.  

DİB Mehmet Görmez, ya bu atılan iftiranın gerçek olmadığını açıklamalı / red etmeli ya da müfterilere şerik olmayı göze almalıdır.

Bu yayınla ilgili olarak sorumlular hakkında hukuki ve cezai işlemlere başvurulacaktır.  

DİB Mehmet Görmez’in de bu konuda tanık olarak ifadesinin alınması ve “namusu, şerefi ve kutsal saydığı değerler üzerine“ yemin ederek bu iddianın gerçek olmadığını anlatmasını isteyeceğiz.
Kamuoyuna Saygı ile duyurulur.

AV. NAZİF AKTAŞ'IN AÇIKLAMASI

STARGazetesinde ve İnternet sitesindeki yayınlarda, müvekkil Mustafa Özcan’ ın,  Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Mehmet Görmez ile görüştüğü ve kendisinden bir 3. Şahsın tayininin yapılmaması için talepte bulunduğu şeklinde, tiyatroculara taş çıkartacak mizansen bir senaryo ile müvekkilim Mustafa Özcan’a yönelik iftira niteliğinde bir kısımiddia ve isnatlarda bulunulmuştur. Müvekkilim  Mustafa Özcan ile ilgili yayındaki tüm iddialar gerçek dışıdır ve iftiradır. Müvekkilim ne böyle bir görüşme yapmış,ne  Diyanet İşleri Başkanından herhangi bir kimsenin tayininin yapılması ya da engellenmesi için bir talepte bulunmuş, ne de Diyanet İşleri Başkanı sayın Görmez Hoca’dan yazıdaki cevaplar verilmiştir. Bu iddialar külliyen iftiradır.

Müvekkilim Mustafa Özcan, emekli bir devlet memuru olup, meslek hayatı boyunca ve halen yürütmekte olduğu işlerinde, devletine ve milletine sadakatten ayrılmamış, yasalara aykırı hiçbir faaliyet veya oluşumun içinde bulunmamıştır. 

Star Gazetesi ve sayın Nuh Albayrak, herhangi bir araştırmaya dayanmaksızın ve objektif habercilikten uzak, bir yerlerden servis edildiği açıkkötü bir senaryoyu  haber yapmışlardır. Star Gazetesi, müvekkilim Mustafa Özcan hakkında daha önce de hiçbir bilgi ve belgeye dayanmayan gerçek dışı ve maksatlı haberler yaparak müvekkil aleyhinde yayın yapmayı alışkanlık haline getirmiştir.Tüm gayesi Hak ve Hakikatin savunucusu olan masum ve vatanını seven insanlar, bu tür çamurların kendi üzerlerinde kalmayacağına, müfterilerin de gerçek Adalet ve tarih karşısında bu iftiralarının hesabının sorulacağına olan inançları tamdır. Yayınlara karşı yasal tüm hakların kullanılacağını bildirir, Kamuoyunun doğru bilgilenmesi için saygıyla arz ederim. 


<< Önceki Haber Nuh Albayrak'ın çirkin iftirasına yalanlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER