Okan Buruk'tan açıklama

Sivasspor’dan ayrılan Okan Buruk’un Galatasaray’da Mustafa Denizli’nin yardımcılığına getirileceği konuşuyordu. Ancak Okan Buruk yaptığı açıklamada böyle bir teklifin olmadığını söyledi.

Okan Buruk'tan açıklama

Sivasspor ile yollarını ayıran Okan Buruk’un Galatasaray’da Mustafa Denizli’nin yardımcılığına geleceği iddia edilmişti. Sporcope'dan Yakup Çınar'ın haberine göre Galatasaray efsanesi kendisine şuan böyle bir teklif gelmediğini söyledi.

Bugün her yerde Galatasaray’da Mustafa Denizli’nin yardımcısı olacağınız yazıyor böyle bir teklif var mı?

Bana gelen herhangi bir teklif olmadı.

Galatasaray’dan yardımcı hocalık için teklif gelirse kabul edermisiniz? Böyle bir düşünceniz var mı hocam?

Gelmeyen bir teklif için cevap vermek biraz saçma oluyor ama ben 3 senedir takım çalıştırıyorum zaten şu anda yardımcılık gibi bir düşüncem yok.

Yardımcı hoca hala bulunamadı

Okan Buruk daha önce Spor Toto Süper Lig’de Elazığspor, Gaziantepspor ve son olarakta bu sezon Sivasspor’u çalıştırmış ve Osmanlıspor maçından sonra görevden ayrılmıştı.

Mustafa Denizli Galatasaray’ın başına geldikten herhangi bir yardımcı hoca getirmemişti. Devre arası kampında ise tecrübeli teknik adam yakın zamanda bir yardımcı göreve getireceğini açıklamıştı ancak şuana kadar bu göreve kimse getilmedi. Ayhan Akman, Emre Aşık, Soner Tolunguç son olarak’ta Okan Buruk’un ismi Galatasaray ile anılmıştı.
<< Önceki Haber Okan Buruk'tan açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER