Osman Özköylü: Kupadan çok ligdeki durumumuz önemli


PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Osman Özköylü, Sivas Belediyespor maçıyla Ziraat Türkiye Kupası'na veda ettiklerini hatırlatarak, "Ligdeki durumumuz bizim için çok daha önemli." dedi.

Adana Demirspor Tesisleri'nde basın mensuplarının karşısına çıkan Osman Özköylü, kupada guruplara kalmaları halinde artarda yapacakları karşılaşmalarla sıkıntılı süreç içerisine gireceklerini belirterek, ligin daha önemli olduğunu aktardı. Liderin sadece 4 puan gerisinde olduklarını aktaran Özköylü, "Yapacağımız çok ciddi transferlerle sezon sonu taraftarımıza başarımızı kanıtlayacağız ve hep beraber bu mutluluğu yaşayacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Başkan Sedat Sözlü ve yönetim kuruluyla Ziraat Türkiye Kupası'ndaki düşüncelerini paylaştıklarını dile getiren mavi-lacivertli takımın teknik direktörü Osman Özköylü, "Hem başkanımız hem de yönetim kurulumuz, ligdeki hedeflerimizin bizim için çok daha önemli olduğunu belirttiler. Bunun üzerine Sivas Belediyespor müsabakasına genç, maçlarımızda çok fazla şans veremediğimiz ve az oynayan oyuncularımızdan kurulu bir kadroyla çıktık. Maçı 4-2 kaybettik. Sivas Belediyespor takımını kutluyorum. Ancak sahada görev verdiğimiz oyuncularımı daha farklı bir seviyede beklerdim. Yani istediğim performansı göremedim." açıklamasında bulundu.

Ligdeki gelecekleri adına çok umutlu olduğunu ifade eden Osman Özköylü, "Adana Demirspor'u hedefe ulaştıracak önemli transferler için çalışmalarımıza şimdiden başladık. Söz veriyorum, biz bu işi düzelteceğiz. Sezon sonu bunu kanıtlayarak hep beraber sevineceğiz. İçimde kopan fırtınalar Adana Demirspor fırtınasına dönüşecek." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Osman Özköylü: Kupadan çok ligdeki durumumuz önemli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER