Milli Görüş 'BİR DAKİKA!' dedi

Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde kampanya afişlerini neredeyse gözümüzün içine kadar sokan aday Erdoğan taraftarları, bir pankartta Erbakan'ı da kullanınca Milli Gazete Türkçe 'one minute' dedi.

Milli Görüş 'BİR DAKİKA!' dedi

Her köşe başına, sokağa, caddeye, resmi bilboardlara, gazete sayfalarına, televizyonlara, internet sitelerine Erdoğan'ı ve propaganda afişlerini asan AKP teşkilatı, birinde Merhum Necmettin Erbakan'ı kullanınca, Erbakan'ın siyasi mirasını taşıyanlar ve sevenleri itiraz etti.

SAADET TABANINDAN OY DEVŞİRMEK İSTİYOR

Erdoğan'ı Saadet tabanından oy devşirmek için merhum Erbakan'ın resmini kullanmakla itham eden Milli Gazete'nin manşeti 'Bir Dakika!' olarak çıktı. Alt metinde madde madde Erdoğan'ın Milli Görüş'ten sonra giydiği (ve tabi sonradan onu da çıkarttığı) gömleğinin hesabını soran gazete, 'Siz değil misiniz?' başlığı altında çok önemli sorular sordu..

''SİZ DEĞİL MİSİNİZ?''

Gazete maddeler halinde Milli Görüş'e ihanet etmekle suçladığı Erdoğan'a, bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu tadında sorular yöneltti:

-En zor zamanında Erbakan Hocamızı ve Milli Görüş gemisini terk eden ve terk etmekle kalmayıp O’nun mücadele ettiklerine koşan, onlarla kolkola giren, yoluna onlarla devam eden siz değil misiniz?

-“Irak’ta ölen bir tek çocuğun vebalini, yedi sülaleniz alnını secdeden kaldırmasa da ödeyemeyecektir. Sakın ha!” uyarısına rağmen 1 mart tezkeresini imzalayan, olmadı havalanlarını ve limanları ABD’nin kullamına açan siz değil misiniz?

-17 Aralık ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet iddialarının ucu size dokununca referandumla inşa ettiğiniz bütün hukuk sistemini yerle bir ederken, Erbakan Hocamıza 28 Şubat darbecilerinin koyduğu siyasi yasağı kaldırmayan, O’nun on yıl boyunca siyasi yasaklı kalmasına göz yuman siz değil misiniz?

-Yandaş televizyon ve gazetelerde Erbakan Hoca’ya ambargo koyan siz değil misiniz?

-Erbakan Hoca’nın 11 ayda kurduğu İslam Birliği’nin temel taşı olan D-8’i tam 11 yıldır bir köşeye itip de AB Bakanlığı kuran, Amerikayla İsrail’le iş tutan siz değil misiniz?

-Erbakan Hoca’nın ilk kurulduğu günden beri konferanslar düzenleyip de; bu millete Saadet Partisi ile AKP arasındaki farkı anlatırken “Saadet Partisi süt, AKP kireçli su” tanımlamasının muhatabı siz değil misiniz?

-“Bizansın torunları” yalanı üzerinden Erbakan Hocamızın aleyhine kampanya başlatanlar, O’nun hakkında onca iftira ve yakıştırmalarda bulunanlar siz değil misiniz?

-Yine bir seçim öncesi bugün cephe açtığınız bir televizyon kanalına çıkıp da Erbakan Hoca’nın tekerlekli sandalyeye binmesini alaya alan, dahası kendi ayıbınız olan “rapor meselesini” çirkin cümlelerle gündeme taşıyanlar siz değil misiniz?

''DİĞER PARTİLERİ BÖLMEK İÇİN OYNADIKLARI OYUNU OYNUYORLAR''

Habere muhatab olan ve Konya'da AKP il binasına asılan Erbakan'lı 'milletin adamları' fotoğrafına sert tepki gösteren Saadet Partisi İl başkanı Hasan Hüseyin Uyar, “AKP, Saadet Partisi ve partinin ebedi lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı günahlarına ortak edemeyecek.” dedi.


''KİBARCA SÖYLEDİK, İNDİRMEDİLER''

Bakan Uyar, “Onlara kibarca siyasi hareketimizin kurucusu Prof. Dr. Erbakan Hocamıza ait resmin il binalarına asılarak kullanılmaması talebimizi ilettik. Ancak her şeyi kendi menfaatine kullanmayı alışkanlık haline getiren AKP, Hocamızın resmini orada tutmaya devam ediyor. Bunu da şunun için yaptıkları kanaatindeyiz, en iyi yaptıkları iş olan algı operasyonu ile milletimizin bakış açısını ve görüşünü ve son dönemde teşkilatımıza karşı değerli milletimizde görülen teveccühü kırmak ve ‘Bakın biz Erbakan Hoca’nın resmini binamıza astık’ diyerek Saadet Partisi tabanından oy alabilme hesabı yapmaktadırlar. AKP, diğer partilerin tabanını bölmek parçalamak ve yutmak için uyguladığı politikaları milletvekilleri-bakanları eliyle bizim tabanımız üzerine de oynamaktadır. AKP İl Başkanı’na ve heyetine buradan sesleniyoruz; yaptıkları yanlıştan bir an önce dönsünler ve Hocamızın resmini teşkilat binalarından derhal indirsinler.” dedi.

MİLLİ GAZETE / SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Milli Görüş 'BİR DAKİKA!' dedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER