Rus takımının antrenörü: Spor insanları birleştirmeli


THY Avrupa Ligi C Grubu'nda İzmir'de Pınar Karşıyaka ile karşılayan Rus takımı Lokomotiv Kuban'ın Antrenörü Georgios Bartzokas, politikanın farklı bir şey olduğunu, sporun insanları birleştirmesi gerektiğini söyledi.

THY Avrupa Ligi'nin 9. haftasında Pınar Karşıyaka, Rus ekibi Lokomotiv Kuban'ı konuk etti. Karşılaşmadan Lokomotiv Kuban, 78-88 üstün ayrıldı. Türkiye ve Rusya arasındaki uçak krizi nedeniyle maç öncesi ve maç esnasında konuk ekibin talebi üzerine polis olağanüstü güvenlik önlemi aldı. Karşılaşma ve güvenlik önlemleriyle ilgili basın toplantısında konuşan Lokomotiv Kuban Başantrenörü Georgios Bartzokas, THY Avrupa Ligi'nde ilk 16'ya kalamayan Pınar Karşıyaka'ya başarılar diledi. Barcelona'yı yenerek grubu lider tamamlamak istediklerini söyledi. Alınan güvenlik önlemleri ve karşılaşmanın en ufak olay olmadan sona ermesiyle ilgili soruya Bartzokas, "Çok farklı bir şey beklemiyordum. Bu sadece politika ile alakalı ve spor farklı bir şey ve insanları birleştirmeli. Zaten Karşıyakalılar Broekhoff'u alkışladılar, Panathinaikos maçında da böyle olmuştu, çok farklı bir şey beklemiyordum." diye konuştu.

BURALARDA OYNAMAK DÜNDEN BUGÜNE KOLAY DEĞİL

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca da zor bir maç olduğunu rakiplerine karşı ellerinden gelini yaptıklarını ancak hücumda iyi olmalarına rağmen savunmada çok açık verdiklerini ifade etti. Sarıca, "Euroleague'deki son iç saha maçımızı oynadık. Bizim için önemli bir deneyimdi, buralardan oynamak dünden bugüne kolay değil. Kendimizi her türlü geliştirmemiz lazım. Gelen taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Bundan sonrasına bakacağız, pazartesi günü Darüşşafaka Doğuş'la ligde çok önemli bir maçımız var." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Rus takımının antrenörü: Spor insanları birleştirmeli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER