Saadet Partili Hasan Bitmez vefat etti

Meclis kürsüsünde fenalaşan Saadet Partili Hasan Bitmez vefat etti

SHABER3.COM

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez saat 11.50 sıralarında hayatını kaybetti.
Hasan Bitmez geçtiğimiz gün TBMM Genel Kurulu'nda konuşmasının sonunda kalp krizi geçirerek yere düşmüştü. 
İlk müdahalenin ardından Bilkent Şehir Hastanesine kaldırılan Hasan Bitmez'den acı haber geldi. 

Yoğun bakımda tedavisi süren Hasan Bitmez bugün tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. 
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Her zaman samimiyetine, gayretine ve fedakarlığına şahitlik ettiğimiz Genel Başkan Yardımcımız ve Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez kardeşimiz Hakk’a yürüdü. Dava adamına yaraşır bir hayat sürdüğüne ve “Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz.” Hadis-i şerifi sırrınca ölümüne hepimiz şahidiz! Ailesinin, camiamızın ve aziz milletimizin başı sağ olsun! Hasan kardeşimizin mekanı cennet, makamı âli olsun." ifadelerini kullandı.

HASAN BİTMEZ KİMDİR?

Yönetici / Eğitimci, 1969 yılında Giresun’da doğdu. Mısır El-Ezher Üniversitesi - Usul’ud-Din Fakültesinden mezun oldu. Kocaeli, Gebze’de bir müddet ticaretle iştigal etti. Milli Gençlik Vakfının çeşitli kademelerinde görevlerde bulunduktan sonra 1999-2004 yılları arasında Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.


2008-2010 yılları arasında yine kurucuları arasında yer aldığı IYFO (International Youth Form)’nun Genel Başkanlık görevini üstlendi.


2006-2010 yıllarında arasında IIFSO (International Islamic Federation of Student Organizations) Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2010-2014 yılları arasında Şura Meclisi Başkanlığı görevlerini yaptı.


İSBAM (İslam İşbirliği Araştırmaları Merkezi Derneği) Kurucusu ve Genel Başkanı, ESAM (Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi) Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesidir.


Saadet Partisi Genel Merkezinde çeşitli kademelerde görevlerde bulunduktan sonra Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

<< Önceki Haber Saadet Partili Hasan Bitmez vefat etti Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER