Sefa Zor: Sendikacılık ilkemizin gereği üyelerimizle hayatı paylaştık


Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) kuruluşunun ikinci yıl dönümünü ülke genelinde yaptıkları farklı etkinliklerle kutladı.

Türkiye genelinde şubeler ve temsilcilikleri bulunan sendika hem kuruluşunun yıldönümünü hem de Öğretmenler Günü'nü farklı etkinliklerle kutladı. Aktif Eğitim-Sen Samsun Şubesi Vezirköprü Temsilciliği bu kapsamda, üyelerini Öğretmenler Günü ve kuruluş yıl dönümü programı vesilesiyle bir araya getirdi. Program Aktif Eğitim-Sen Vezirköprü Temsilcisi İlker Zeytinli'nin açılış konuşması ile başladı. Her geçen gün büyüyen bir sendika olduklarını belirten Aktif Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Sefa Zor, "Aktif Eğitim-Sen ailesi olarak ikinci yılımızı da geride bıraktık. Mutluyuz, gururluyuz. Çünkü, iki yıl içerisinde sosyal sendikacılık ilkemizin gereği olarak üyelerimizle hayatı paylaştık. Yaptığımız toplu etkinlik, kurumsal etkinlik ve bireysel etkinliklerle hep alanlardaydık. Geçen iki yılda eğitimin ve eğitimcinin gerçek sorunlarının tespiti ve çözümüne yönelik çalıştayların, panellerin, seminerlerin olduğu bilimsel araştırma, ortak akıl toplantısı gerçekleştirdik." dedi.

Geçen 2 yılda 'bilgi paylaştıkça, güç birleştikçe artar' sloganı ile eğitimin tüm paydaşlarıyla ortak doğrularda birlikte hareket ettiklerini ifade eden Zor, "Aktif Eğitim-Sen'in sıcak, samimi ve beklentisiz gayretleri, eğitim muhataplarından hak ettiği ilgiyi gördü ve kocaman bir aile olduk. İkinci yaşımızı üyelerimizle birlikte ve millete hizmet yolunda doldurmanın gururunu yaşarken biraz daha büyümenin, tecrübe kazanmanın bizlere yüklediği sorumlulukları da unutmadık. Bu bağlamda; ortak sevinç ve kederlerimizi birlikte yaşamak için hep alanlarda olmaya devam ediyoruz. Sendikamızın güç ve imkanlarını üyelerimizle paylaşmaya devam ediyoruz. Aktif Akademi Eğitimleri kapsamında düzenlenen eğitimlerle, daha kaliteli hizmetler sunabilmek için hep birlikte gelişmeye devam ediyoruz. Eğitim emekçileri olarak, eğitim emekçilerinin sosyal, kültürel, mesleki ve ekonomik hak ve çıkarlarını korumak için mücadelemize kararlılıkla devam ediyoruz. Varlıklarıyla bize güç veren tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Sefa Zor: Sendikacılık ilkemizin gereği üyelerimizle... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER