Sergen Yalçın: İki takım da 'bitse de gitsek' diye oynadı

Sergen Yalçın: İki takım da 'bitse de gitsek' diye oynadı

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, gol atmakta zorluk çektiklerini söyledi. Ayrıca tecrübeli teknik adam iki takım da 'bitse de gitsek' diye oynadığını ifade etti.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 5. haftasında Medicana Sivasspor, konuk ettiği Torku Konyaspor ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu. İlk yarı her iki takımında temposuz olduğunu belirten Yalçın, "Kırmızı kart pozisyonu olana kadar neredeyse kalemizde bir tane şut bile görmedik, defansımızda da bir sorun yaşamadık. İkinci yarının başıyla beraber oyunun kontrolü bizdeydi. Kırmızı karta kadar çok üstün bir oyun sergiledik. Girdiğimiz net pozisyonlar var, ama bu tür pozisyonlarda girdiğin pozisyonları atacaksın. Çünkü rakip deplasmanda olduğu için belki de 90 dakika boyunca savunma yapıyordu. Doğal olarak atamadığın zaman bir puanla veya mağlubiyetle karşılaşabiliyorsun. Demek ki eksiklerimiz var, bunları gidermemiz lazım diye düşünüyorum. Çünkü gol üretmekte çok sıkıntı yaşıyoruz. Artık devamına bakacağız, bugün itibariyle bir puan. Kazanamadığımıza üzüldük ama önümüzdeki hafta inşallah kazanıp, bunu telafi etmek istiyoruz." diye konuştu.

"GOL ATMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUZ"

Geniş bir kadrolarının olduğunu kaydeden başarılı teknik adam, "Oyunculardan mücadele, üst düzey oyun bekliyoruz. Daha çok koşmalarını ve istekli olmalarını bekliyoruz ama maalesef bu aşamada göremiyoruz bunları. Beklenti içinde olduğumuz oyuncular maalesef beklediğimiz performansın çok altında. Belki defansif olarak hiçbir sorun yaşamadık ama üretkenlik anlamında bir sıkıntı yaşadık. Net pozisyonlarımız vardı. Bir gol atsaydık bizim için çok kolay bir maç olacaktı. Böyle maçlarda mutlaka golü bulmamız lazım. Demek ki eksiklerimizi gidermemiz lazım. Antrenmanlarda lig seviyesinde çalışıyoruz. Antrenmanlarda çok iyi olan oyuncular var ama maçlarda göremiyoruz. Performanslar antrenman kadar olsa razı olacağız öyle bir görüntü var. Bizde oynayan oyuncular bu ligde oynamış deneyimli oyuncular. Sıkıntımız istediğimiz şeyleri saha içerisinde yapamıyoruz. Daha çok koşmamız ve mücadele etmemiz lazım. İlk yarı her iki takımda 'bitse de içeri gitsek' diye oynadı. O yüzden bizim daha arzulu bir görüntü sergilememiz lazım. Tabi havanın sıcaklığı da vardı. Ama kazanmamız lazım yoksa işimiz zor." diyerek sözlerini tamamladı. CİHAN
<< Önceki Haber Sergen Yalçın: İki takım da 'bitse de gitsek' diye oynadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER