Seyir halindeki sürücü bayıldı


İSTANBUL (CİHAN)- Bahçelievler'de, seyir halindeki bir araç yol ortasında aniden durdu ve bir daha ilerlemedi. Vatandaşlar sürücüyü baygın halde buldu. Genç sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kocasinan'da polis merkezinin önünde 34 FK 1402 plakalı araç bir anda yol ortasında durdu. Araç bir daha ilerlemedi. Diğer araçların korna çalmalarına rağmen aracın ilerlememesi üzerine çevredeki vatandaşlar sürücüyü uyarmak istedi. Vatandaşlar sürücüyü araç içerisinde baygın halde buldu. Vatandaşların polis merkezine bilgi vermeleri üzerine aracın yanına gelen polisler sürücüyü kendine getirmeye çalıştı. Ancak genç sürücü bir türlü kendine getirilemedi.

Olay yerine çağrılan sağlık ekibi sürücüye müdahalede bulundu. Sağlık personeli genç sürücüye "Madde mi aldın?" diye sordu. Gözlerini güçlükle açabilen ve isminin Orhan olduğu belirtilen sürücü, güçlükle aracından çıkarıldı. Çevresindekilerinin desteğiyle yürüyerek ambulansa bindirilen vatandaş hastaneye götürüldü. Yol ortasında kalan aracı da polis memuru yol kenarına çekti.

Araç yol ortasında kaldığında sürücüyü kontrol etmeye giden Ahmet Kurt adlı vatandaş, "Araba dönüyordu birden kendi kendine stop etti, öyle kaldı. Ne olduğunu bilmiyoruz. Haplanma da şeker hastalığı da olabilir." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Seyir halindeki sürücü bayıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER