Akhisar Belediyespor - Beşiktaş maçında altı gol var! Maçın Sonucu

Akhisar Belediyespor ile Beşiktaş, Süper Lig'in 9. hafta maçında karşılaştı. Maçın sonucu: Akhisar Belediyespor 3-3 Beşiktaş...

Akhisar Belediyespor - Beşiktaş maçında altı gol var! Maçın Sonucu

Süper Lig 2013-2014 sezonu 9. hafta maçında, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollerle maç 3-3 berabere sonlandı.  Karşılaşma, mücadelesi ve pozisyonlarıyla, son zamanların en dikkat çekici maçı olarak göze çarptı.

Akhisar Belediyespor maça Oğuz, Emrah, Sonko, Uğur, Çağdaş, Merter, Bilal, Niasse, Ahmet, Güray, Bruno ilk 11'i ile başladı.

Beşiktaş ise Tolga, Serdar, Escude, Ersan, Motta, Oğuzhan, Veli, Olcay, Gökhan Töre, Fernandes, Almeida ilk 11'i ile sahaya çıktı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Beşiktaş, Olcay Şahan'ın 17. dakikada attığı golle Akhisar Belediyespor karşısında 1-0 öne geçti. Oğuzhan ceza sahası içine arapasını verdi, Olcay topla buluştu gelişine vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Akhisar Belediyespor, Bruno'nun 24. dakikada attığı golle 1-1'lik eşitliği sağladı. Güray ceza sahası içine arapasını verdi, Bruno ceza sahası içinde göğsüyle topu aldı, bekletmeden sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Akhisar Belediyespor, yine Bruno'nun ayağından gelen 34. dakikadaki golle 2-1 öne geçti. Bilal ceza sahası içine arapasını verdi, altıpas içinde top Bruno'nun önünde kaldı ve Bruno bekletmeden şutunu vurarak topu ağlara gönderdi.

-Akhisar Belediyespor, Bilal'in 36. dakikada attığı golle durumu 3-1 yaptı. Kenan sağ kanattan hızla ilerledi, ceza sahası içine yerden pasını verdi ve Bilal penaltı noktası üzerinden gelişine vurarak topu köşeden ağlara gönderdi.

-Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'un 39. dakikada attığı golle skoru 3-2 yaptı ve farkı 1'e indirdi. Almeida ceza sahası içine arapasını verdi, Oğuzhan ceza sahası içinde sağ çaprazda topu kontrol etti ve sert bir şutla topu ağlara gönderdi.

-Beşiktaş, Almeida'nın 54. dakikada attığı golle skoru 3-3 beraberliği yakaladı. 

Maçın skoru: Akhisar Belediyespor 3-3 Beşiktaş...

<< Önceki Haber Akhisar Belediyespor - Beşiktaş maçında altı gol var!... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER